Een maand nadat het op Nintendo Switch werd uitgebracht, heeft Pokémon Quest nu zijn weg gevonden naar mobiele apparaten en je kunt het nu downloaden en spelen op zowel Android als iOS.

De game is een gratis actietitel die is ingesteld in de wereld van Pokémon, maar hij is heel anders dan de normale RPG Pokémon-games die je misschien wel gewoon bent.

Ten eerste heeft Pokémon Quest een zeer unieke kunststijl met blokkerige personages, en voor het eerst heb je een Pokémon die voor de rest van het spel buiten hun bal kan rondrennen.

Je zult een nieuwe locatie verkennen, Tumblecube, waar je het grootste deel van je tijd zult doorbrengen met het vinden van extra monsters en power-ups die je kunt gebruiken tijdens gevechten..

Nog meer Pokémon

Omdat het een gratis te spelen titel is, kun je je geld in het spel uitgeven door middel van microtransacties om extra voordelen te krijgen.

Dit is heel anders dan Pokémon Go en de normale titels die je gewend bent om in de franchise te spelen, maar het was tot nu toe een interessant idee op Switch en het is geweldig om een ​​ander Pokemon-spel ook op mobiel te zien.

Je kunt Pokémon Quest nu via hun respectievelijke app-winkels downloaden op Android en iOS, en je kunt de volledige trailer hieronder bekijken om een ​​voorproefje te krijgen van wat je kunt verwachten.

  • Pokemon on Switch: wat te verwachten in 2019

Via het volgende web