Let op Google Pixel-bezitters: uw smartphone is nu in staat om gadgets in uw huis te beheren, met dank aan de Google-assistent.

De zoekgigant lijkt een 'Home Control'-centrum uit te rollen in de instellingen van de Google-assistent, van waaruit u met uw stem opdrachten naar uw smart home-apparaten kunt verzenden, zoals gespot door Android Police.

Meer lezen: Polk Assist Google Assistant-luidspreker

De lijst met slimme huisgadgets die nu kunnen worden beheerd met de Google Assistent op de Pixel, omvat Nest-thermostaten, Philips Hue-lampen, Samsung SmartThings-apparaten, Honeywell-thermostaten en Belkin's WeMo-lijn. Je kunt deze apparaten zelfs per kamer bedienen.

Philips Hue-verlichting

De uitrol van de nieuwe bevoegdheden van Google Assistent lijkt nog niet overal aanwezig te zijn. Daarom hebben we Google om meer informatie gevraagd, waaronder of Pixel-eigenaars een specifieke smaak of andere apps nodig hebben om toegang te krijgen tot het zenuwcentrum van Home Control. We zullen dit verhaal bijwerken als we terug horen.

Hoewel dit een handige functie is voor Pixel-eigenaren en helpt de smartphone van Google te concurreren met het soort Apple-platform, is het een beetje een merkwaardig spel, omdat Google ook de slimme luidspreker promoot, die dezelfde apparaten bedient met behulp van Assistant.

We begrijpen dat Google uniformiteit toevoegt aan zijn spraakgestuurde platform, maar de nieuwe functie zou mogelijk in de verkoop van Google Home kunnen snijden als gebruikers ervoor kiezen om gewoon een Pixel-telefoon te kopen. We hebben Google ook hiernaar gevraagd en we zullen u laten weten of ze eventuele zorgen met ons delen (we betwijfelen het).

  • De beste slimme thuisproducten voor Google Home

De beste Google Pixel-deals van vandaag

?38 Amazon klantervaringen ☆☆☆☆☆ CODE: FREEDELIVERY (T & CS APPLY)£ 17.07ViewLow Stock£ 164.99View£ 249.97View£ 249,97 Weergeven Meer deals weergevenWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen