Bijwerken: We hebben Amazon gevraagd of volledig aangepast ontwerpafdrukken ooit aan zijn 3D-printerwinkel zullen worden toegevoegd en een woordvoerder antwoordde dat het bedrijf "altijd op zoek is naar manieren om de winkelervaring te verbeteren en de selectie van artikelen voor klanten te vergroten."

De woordvoerder vervolgde: "We zijn van plan de nieuwe 3D Printed Products-winkel te laten groeien en we evalueren verschillende benaderingen om eindklanten beter van dienst te zijn, en onze verkopers die ook onze klanten zijn.

Het originele verhaal volgt ...

Zelfs als je geen 3D-printing "krijgt", kun je nog steeds profiteren van de opening van een nieuwe Amazon-winkel vandaag.

De boekhandelaar opende de Amazon 3D Printing Store zonder bombast, en nu kunnen klanten hun eigen 3D-geprinte snuisterijen rechtstreeks bij Amazon.com bestellen.

Producten worden aangeboden door een breed scala aan 3D-drukkerijen en variëren van telefoonhoesjes en dog-tags tot sieraden, huishoudelijke artikelen en bobbleheads.

Gebruikers kunnen bepaalde aspecten van deze goederen aanpassen, vaak met inbegrip van kleur, maat, vorm en meer, maar helaas accepteert de 3D-drukkerij van Amazon momenteel geen originele ontwerpen van kopers..

Je kunt het altijd zelf doen

Maar ondernemende enthousiaste liefhebbers van 3D-afdrukken hebben geen pech, aangezien de nieuwe Amazon-winkel gebruikers ook hun eigen 3D-printers, onderdelen, apparatuur, software en gidsen laat bestellen.

En bovendien bieden bedrijven als Shapeways die service al, dus Amazon heeft op zijn minst wat concurrentie.

"Van futuristische modeaccessoires tot woonaccessoires, dit is je bron voor de uitrusting die je nodig hebt om in de toekomst te winkelen," zegt de site.

Het vervolgt: "3D-printen wordt beschouwd als de toekomst van print en productie en zal de manier waarop we in de toekomst producten kopen en produceren drastisch veranderen."

Dat lijkt op dit moment zeker.

  • Waarom 2014 klaar is om een ​​doorbraak te worden voor 3D-printen