Hoewel het gebruik van een VPN voor online gamen op zijn best overbodig klinkt, is de situatie misschien niet zo zwart-wit als je denkt. Ja, zelfs de beste VPN heeft het potentieel om uw prestaties te vertragen en mogelijk uw ping-tijd te verhogen. Je zult ons daar niet horen beweren.

Net als bij andere online activiteiten, zijn er echter gevaren die een VPN u kan beschermen tegen gamen, zoals de ongewenste aandacht van hackers.

Een VPN biedt een extra beveiligingslaag die verder gaat dan uw gebruikelijke beveiligingsmaatregelen, zoals een firewall. In het bijzonder verhoogt het de bescherming tegen DDoS-aanvallen, een populaire methode om een ​​concurrentievoordeel te behalen voor de meer obsessieve en cheat-happy gamers die er zijn. Bovendien kan een VPN geografische restricties omzeilen en games en servers ontgrendelen die eerder waren vergrendeld voor specifieke regio's.

 • Bekijk de beste VPN-service van 2018

Beste Xbox One en PS4 VPN's in 2018

1. IPVanish

Beste all-round VPN

Aantal servers: 1000+ | Server locaties: 60+ | IP-adressen: 40000+ | Maximale apparaten ondersteund: 10

Veel servers Uitstekende prestatieniveausMaar langzamer over langere afstandenMeer duur dan de gemiddelde VPN

Met een ruime keuze aan servers en locaties biedt IPVanish een groot aantal op gaming toegesneden opties (zoals het sorteren van servers door ping-tijd) om een ​​kwaliteitsverbinding te krijgen.

Wat de prestaties betreft, was deze VPN op kortere hops veel sneller dan wat we gewend zijn, met uitstekende downloadsnelheden tijdens onze tests. Langere afstandsnelheden waren niet zo groot, dus houd daar rekening mee - hoewel uw ping waarschijnlijk zal lijden bij het verbinden met een verre server, hoe dan ook.

IPVanish doet het ook goed op het gebied van beveiliging, biedt dekking voor alle belangrijke protocollen en biedt een strakke 256-bits AES-codering.

Eén probleem kan een prijsbepaling zijn, omdat het een beetje duurder is dan je gemiddelde VPN. Er is geen optie voor een gratis proefperiode, maar je krijgt wel een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Zoals gewoonlijk is het jaarlijkse abonnement de beste keuze. De beschikbare pakketten zijn:

 • [$ 7,50 per maand] 1 maand
 • [$ 6,74 per maand] 3 maanden - $ 20,24
 • [$ 4,87 per maand] 1 jaar - $ 58,49

2. VyprVPN

Snelste VPN

Aantal servers: 700+ | Server locaties: 70+ | IP-adressen: 200.000+ | Maximale apparaten ondersteund: 3-5

Indrukwekkende snelhedenGratis proefperiode van 3 dagenDuurlijke maandelijkse factureringGeen restitutie

[Bespaar 40%] Ontvang 40% korting op de jaarplannen van VyprVPN. VyprVPN is een snelle, zeer veilige VPN zonder derden, allemaal voor slechts $ 36,00 voor het eerste jaar. Download VyprVPN hier.

VyprVPN is de meester van zijn eigen netwerk, en dat helpt zeker op de prestatieafdeling. In onze testen ondervonden we namelijk uitstekende downloadsnelheden die meer dan het dubbele waren van onze normale tarieven met de VPN uitgeschakeld, samen met een acceptabele toename in latency.

Afgezien van de snelheid biedt VyprVPN verschillende functies die gamers zullen waarderen, waaronder een NAT Firewall die het blokkeren van ongevraagd inkomend verkeer toestaat. Er is ook het eigen Chameleon-protocol, dat is bedoeld om VPN-blokkering en bandbreedtebeperking te omzeilen, hopelijk zorgt het voor betere snelheden voor uw verbinding.

Voor gebruikers die denken om zich te abonneren op VyprVPN, is er een gratis proefperiode van 3 dagen om dingen uit te testen. De keuze is gebaseerd op een Basic- of Premium-plan op maand- of jaarbasis. Het Premium-plan met jaarlijkse facturering is hier de beste optie omdat het alle geavanceerde functies aan boord heeft, zoals het bovengenoemde Chameleon-protocol. De beschikbare pakketten zijn:

 • Eenvoudig: $ 9,95 per maand of $ 3,75 per maand, jaarlijks gefactureerd
 • Premie: $ 12,95 per maand of $ 5,00 per maand, gefactureerd per jaar

3. TorGuard

Meest veilige VPN

Aantal servers: 3000+ | Server locaties: 55+ | IP-adressen: Nvt | Maximale apparaten ondersteund: 5

TorGuard 6 maanden $ 5 / mthTorGuard 3 maanden $ 6,99 / mthTorGuard 1 maand $ 9,99 / maand? Bezoek Siteat TorGuardHuge server selectieDDoS-beschermingAlleen gemiddelde prestatiesUnimpressief met latency

TorGuard biedt een enorme keuze aan servers om uit te kiezen, een van de grootste in de branche. Nog steeds, wees gewaarschuwd dat we alleen gemiddelde prestaties hebben ervaren, en het was niet geweldig op het gebied van latency.

Hoewel er uiteraard snellere opties op de markt zijn, ligt de aantrekkingskracht van TorGuard op de beveiligingsaspecten. De provider biedt configuraties op expertniveau via zijn clients, evenals de gebruikelijke uitgebreide protocolondersteuning en krachtige codering. Gamers zullen met name blij zijn te weten dat TorGuard ook een speciale IP-service biedt met DDoS-beveiliging die 24/7 draait, beschikbaar als een betaalde VPN-add-on.

Prijsplannen zijn redelijk betaalbaar met opties voor aanpassen via verschillende add-ons. Interessant genoeg bieden zowel het 6-maandenplan als het jaarabonnement hetzelfde maandelijks tarief, dus je kunt net zo goed met het eerste gaan, tenzij je een grotere betrokkenheid met het 2-jarig plan wilt maken. De beschikbare pakketten zijn:

 • [$ 9,99 per maand] 1 maand
 • [$ 6,66 per maand] 3 maanden - $ 19,99
 • [$ 5 per maand] 6 maanden - $ 29,99
 • [$ 5 per maand] 12 maanden - $ 59,99
 • [$ 4,16 per maand] 2 jaar - $ 99,99

4. Gebufferde VPN

Beste low-latency VPN

Aantal servers: Nvt | Server locaties: 45 | IP-adressen: Nvt | Maximale apparaten ondersteund: 5

Lage pingsGunstig restitutiebeleid Een beetje prijzigWellly klant

Het prestatiefront is waar Buffered VPN echt schittert, en met name met latency. Uit onze testen bleek dat het ons lagere ping-tijden gaf in vergelijking met het uitschakelen van de VPN, met geweldige uploadsnelheden en iets minder consistente downloadsnelheden tijdens onze tests. De native client presenteerde een aantal problemen, maar niets ernstigs genoeg om het plezier helemaal te verpesten.

Je moet een DD-WRT of Tomato-enabled router instellen om de VPN te laten werken met een gameconsole. Buffered 256-bit Blowfish-codering, in combinatie met het OpenVPN-protocol, is goed nieuws op het gebied van beveiliging.

De aanbieder is aan de prijzige kant met zijn selectie van abonnementen, en zelfs het meest betaalbare jaarplan is niet zo goedkoop. Echter, een vrij royaal 30-dagen restitutiebeleid kan gebruikers ertoe aanzetten om het eens te proberen: je kunt nog steeds je geld terugkrijgen zolang je het niet langer dan 10 uur, 100 sessies of 10 GB aan bandbreedte hebt gebruikt. De beschikbare pakketten zijn:

 • [$ 12,99 per maand] 1 maand
 • [$ 9,99 per maand] 6 maanden - $ 59,94
 • [$ 7,62 per maand] 13 maanden (1 maand gratis) - $ 99,00

5. Ivacy

Meest betaalbare VPN

Aantal servers: 450+ | Server locaties: 100+ | IP-adressen: Nvt | Maximale apparaten ondersteund: 5

Snelle prestaties Zeer betaalbaar 2 -jarig plan Moeilijk voor Afrikaanse gebruikers om in te schrijvenRefusielimieten

Kort gezegd: de prestaties van Ivacy waren uitstekend in onze tests. Latencies waren beter dan gemiddeld en we genoten van een consistente, snelle prestaties over de hele linie.

Op het gebied van beveiliging gebruikt deze in Singapore gevestigde provider meerdere protocollen, 256-bits codering en een paar extra functies, zoals split-tunneling, een kill-schakelaar en beveiligde DNS.

Een licht negatief punt is een 'fraudebestrijdingsbeleid' dat het onnodig moeilijk maakt voor inwoners van een Afrikaans land (behalve Zuid-Afrika) om zich aan te melden.

Wie overweegt in te schrijven, heeft de keuze uit drie abonnementen en het 1-jarig plan (u krijgt een extra vrij jaar) is verreweg de meest wenselijke keuze. Houd er rekening mee dat hier restitutiebeperkingen gelden, namelijk dat u geen restitutie kunt krijgen als u cryptocurrencies of Payment Wall als uw betaalmethode hebt gebruikt. De beschikbare pakketten zijn:

 • [$ 8,95 per maand] 1 maand
 • [$ 5,00 per maand] 6 maanden $ 30
 • [$ 4,08 per maand] 1 jaar + 1 jaar gratis - $ 48,95
 • We hebben de beste gratis VPN-service 2018 afgerond

Hoe de beste gameconsole VPN te kiezen

Onnodig te zeggen dat snelheid hier de hoogste prioriteit heeft, dus de prestaties moeten snel zijn met een stabiele en betrouwbare verbinding. Brede dekking van de server betekent een grotere kans op het vinden van een snelle verbinding, dus zoek een bedrijf met voldoende servers.

VPN's zijn voornamelijk ontworpen voor gebruik op pc's (of mobiele apparaten), dus verwacht wat sleutelen om ze op je favoriete console te laten werken, via een pc of router. Je moet ook opletten voor handige extra functies zoals DDoS-bescherming en speciale gaming-servers.

De 3 beste VPN voor Xbox One en PS4

?☆☆☆☆☆ Volledige beoordeling lezen☆☆☆☆☆ Volledige beoordeling lezen☆☆☆☆☆ Volledige beoordeling lezen

pricing

12 maanden $ 6,49 / mthViewat IPVanish VPN12 maanden $ 5 / mthViewat VyprVPN3 maanden $ 8,99 / mthViewat IPVanish VPN

Best voor

Torrenting en P2P-verkeer Prestaties en beveiligingTorrenting en P2P-verkeer

Compatibele apparaten

Werkt met

Aantal locaties

607060

Gelijktijdige verbindingen

545

Onbeperkte Bandbreedte

P2P-verkeer

Proefperiode