Windows is het meest gebruikte computerbesturingssysteem ter wereld en een van de voordelen van het hebben van Windows 10 op je pc is dat je talloze opties hebt bij het kiezen van een van de beste VPN-keuzes (of welke software dan ook)..

Vrijwel elke VPN is geschikt voor Windows-gebruikers, wat betekent dat u kunt kiezen uit verschillende opties en functies. Echter, met een enorme selectie van mogelijke VPN's, maakt dat het kiezen van een enkel moeilijker. Gelukkig zijn we hier, zoals altijd, om te helpen.

 • Bekijk de beste VPN

Beste Windows 10 VPN's in 2018

1. ExpressVPN

Beste all-round VPN, snelste VPN voor Windows

Aantal servers: 2000 | Server locaties: 148 | IP-adressen: 30.000+ | Maximale apparaten ondersteund: 3

Gebruiksvriendelijke Windows-app Supersnelle snelhedenNiet de goedkoopste providerAlleen 3 gelijktijdige apparaten

ExpressVPN is onze topkeuze voor de beste all-round VPN en specifiek voor Windows 10. Deze Britse Virgin Islands-gebaseerde provider biedt een indrukwekkend niveau van server-dekking met 148 VPN-locaties in 94 landen, en het is ook een P2P-vriendelijke service. Tijdens het testen waren we getuige van uitstekende prestaties voor lokale servers, met iets lagere maar nog steeds zeer goede resultaten voor langeafstandsverbindingen.

De klant heeft een uitstekende gebruikersinterface boordevol functies, waaronder serveraanbevelingen, meerdere VPN-protocollen en kill-switchtechnologie.

Een handige bonus is de mogelijkheid om de VPN te besturen via browserextensies, en een speciale vermelding gaat naar de split-tunneling-functie, die geweldig is voor torrenting of het beperken van de VPN-verbinding met een enkele browser.

Op beveiligingsgebied levert ExpressVPN ook op het gebied van protocollen en sterke codering, terwijl in het privacybeleid duidelijk wordt vermeld dat er geen verzamelde of geregistreerde verkeersgegevens, verbindings-IP's of online activiteiten zijn. Professionele 24/7 klantenondersteuning wordt geboden via live chat of e-mail voor elk probleem dat de gebruiker zou kunnen tegenkomen.

Qua prijs zit de service een beetje boven andere providers, maar het is de moeite waard voor gebruikers die de beste Windows-ervaring willen. ExpressVPN biedt geen gratis plan of proef, maar alle plannen worden geleverd met een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Uit de planopties biedt het jaarabonnement (met drie bonusmaanden) de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De beschikbare pakketten zijn:

 • Exclusieve deal [$ 6,67 per maand] 12 maanden (plus 3 gratis maanden) - $ 99,95
 • [$ 9,99 per maand] 6 maanden - $ 59,95
 • [$ 12,95 per maand] 1 maand

2. IPVanish

Geweldig voor torrenting en ander P2P-verkeer

Aantal servers: 1000+ | Server locaties: 60+ | IP-adressen: 40000+ | Maximale apparaten ondersteund: 10

Uitstekende klantGeweldige prestaties Cliënt heeft nog steeds werk nodig. Geen gratis proefperiode

69% korting op IPVanish (officiële promotie) - Om de Nationale Cyber ​​Security Awareness Month te vieren, geeft IPVanish een 69% korting op twee jaarabonnementen in oktober, waardoor de top-tier-bescherming effectief $ 3,74 / maand was.

Deze VPN beschikt over een goed ontworpen client (hoewel we wel hebben geconstateerd dat de client vatbaarder is voor netwerkproblemen dan rivalen), die een breed scala aan basis- en geavanceerde instellingen biedt, met voldoende opties om zelfs deskundige knutselaars tevreden te stellen. IPVanish is ook een van de beste voor torrenting en ander P2P-verkeer.

Tijdens onze tests zagen we een aanzienlijke toename in downloadsnelheden (bijna 20%), wat natuurlijk fantastisch is. IPVanish heeft een bedrijfszeker geen logboekenbeleid en meer dan voldoende bescherming met 256-bit codering via OpenVPN-, PPTP- en L2TP-protocollen.

Het kleine nadeel is dat dit een beetje duurder is dan een groot deel van de concurrentie, en er is ook geen gratis proefversie. IPVanish biedt echter een 7-dagen niet-goed-geld-terug garantie voor alle drie de prijsplannen. Het 1-jarig abonnement biedt duidelijk de beste prijs. De beschikbare pakketten zijn:

 • [$ 4,87 per maand] 1 jaar - $ 58,49
 • [$ 6,74 per maand] 3 maanden - $ 20,24
 • [$ 7,50 per maand] 1 maand - $ 7,50

3. NordVPN

Meest veilige VPN

Aantal servers: 5047 | Server locaties: 62 | IP-adressen: Nvt | Maximale apparaten ondersteund: 6

Dubbele gegevenscoderingGoede prestatiesMaanditplan is duurInterface-problemen met de klant

NordVPN is een steunpilaar op vele 'best of'-lijsten om verschillende goede redenen - hoewel het meest van belang is de strenge beveiliging ervan. De service biedt een bepaald aantal 'Double VPN'-servers die uw gegevens doorgeven via twee afzonderlijke VPN-servers, niet één, waardoor de zaken nog veiliger worden. U kunt ook het gecodeerde verkeer over het Tor-netwerk routeren, een extra beveiligingslaag toevoegen, samen met de bestaande KEv2 / IPsec-, OpenVPN-, PPTP- en L2TP-protocollen.

De client is gemakkelijk te gebruiken, met een compacte interface die alle essentiële functies heeft en een aantal (hoewel er kleine problemen zijn met de gebruikersinterface, dus u moet bijvoorbeeld het formaat van het clientvenster aanpassen om toegang te krijgen tot mid-Europese servers ).

NordVPN is P2P-vriendelijk en heeft een 'zero logs'-beleid. De prestaties van deze VPN zijn ook bovengemiddeld. Er is een gratis proefperiode van 3 dagen en NordVPN is vrij betaalbaar (afgezien van het maandelijkse abonnement) en biedt vier abonnementen met een geld-terug-garantie van 30 dagen. De beste optie is het beperkte 2-jarenplan. De beschikbare pakketten zijn:

 • [$ 11,95 per maand] 1 maand
 • [$ 9,00 per maand] 6 maanden - $ 54,00
 • [$ 6,99 per maand] 1 jaar - $ 83,88
 • [$ 3,99 per maand] 2 jaar - $ 95,75

4. Hotspot Shield

Beste balans tussen prestaties en prijs

Aantal servers: 2500+ | Server locaties: 25 | IP-adressen: Nvt | Maximale apparaten ondersteund: 5

Gunstig privacybeleid Snelle downloadsnelheden Niet zo veel serverlocaties Beperkte configuratie-opties

De nogal kleurrijke client van Hotspot Shield biedt alle noodzakelijke basics die eenvoudig genoeg zijn om te gebruiken, maar mist extra instellingsopties. Sommige providers bieden meer serverlocaties, dat is waar, maar wat u hier echt leuk vindt, zijn de prestatieniveaus. Deze VPN heeft uitstekende resultaten geboekt bij onze tests, met slechts een marginale latency toename en een iets hogere upload- en downloadsnelheid in vergelijking met onze normale tarieven.

Het bevat ook de standaard beveiligingsprotocollen met een toegevoegde bonus van op de cloud gebaseerde malwarebescherming. Het privacybeleid is gunstig, het verwijderen van gegevens die kunnen worden vastgelegd na het beëindigen van de VPN-sessie.

Misschien is het meest dubieuze aspect van Hotspot Shield de prijsstelling, hoewel het 2-jarenplan best betaalbaar is. Er zijn drie plannen met elk een geld-terug-garantie van 45 dagen. De beschikbare pakketten zijn:

 • [$ 12,99 per maand] 1 maand
 • [$ 8,99 per maand] 6 maanden - $ 53,94
 • [$ 2,99 per maand] 2 jaar - $ 71.76

5. TigerVPN

Beste voor beginnende gebruikers

Aantal servers: 300+ | Server locaties: 62 | IP-adressen: Nvt | Maximale apparaten ondersteund: 2-5

Geweldige prestatieZeer gebruiksvriendelijkMeer basisklantMinimaal twee verbindingen met het maandplan

Deze in Slowakije gevestigde provider heeft een eigen netwerk, DNS-servers en infrastructuur. En dit komt duidelijk naar voren omdat de prestatieniveaus ruim boven het gemiddelde en redelijk consistent waren toen we TigerVPN testten. De wereldwijde keuze van beschikbare servers helpt hier zeker de oorzaak.

De speciale Windows-client is ook zeer gebruiksvriendelijk. Het biedt echter slechts enkele basisopties, met geavanceerde instellingen die weinigen en ver tussen liggen, maar dat is waarschijnlijk niet van belang voor beginnende gebruikers. Een ander probleem met de service is dat u slechts twee gelijktijdige verbindingen krijgt met het maandelijkse abonnement, wat betekent dat degenen die op zoek zijn naar een echte ervaring met meerdere apparaten zich moeten abonneren op het jaarplan..

TigerVPN is P2P-vriendelijk en hoewel er geen proefversie is, is er een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Er zijn drie pakketten om uit te kiezen, en abonnementen voor een driejarenplan bieden u de beste besparingen, plus u krijgt maximaal vijf gelijktijdige verbindingen (in plaats van twee op het maandplan). De beschikbare pakketten zijn:

 • [$ 2,75 per maand] 3 jaar - $ 99
 • [$ 6,67 per maand] 12 maanden - $ 79,99
 • [$ 11,99 per maand] 1 maand - $ 11,99
 • We hebben de beste gratis VPN afgerond

Hoe de beste Windows VPN te kiezen

Het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, Windows 10, is een aanzienlijke verbetering op het gebied van beveiliging en bescherming. Toch zijn er enkele veelbesproken, controversiële privacykwesties met betrekking tot het besturingssysteem, en wat meer is, je kunt nooit 'te' veilig zijn, laten we eerlijk zijn.

Bij het kiezen van een Windows VPN moet je op zoek naar goede all-round prestaties met een beetje van alles - een vriendelijke klant, P2P-ondersteuning, een duidelijk geschreven en eenvoudig privacybeleid, enzovoort.

Dan is er de kwestie van prijzen, omdat niet elke service het geld waard is dat ze vragen. Soms betaalt een beetje extra een uitstekende ervaring, maar soms biedt een goedkopere service de optimale kwaliteit.

Ja, er zijn zeker enkele moeilijke keuzes te maken, en dat is precies waarom we al het werk hebben gedaan en onze vijf favoriete VPN-opties voor Windows hebben geselecteerd in verschillende categorieën. Je zult niet mis gaan met een van deze.

De 3 beste VPN-services voor Windows

?☆☆☆☆☆ Volledige beoordeling lezen☆☆☆☆☆ Volledige beoordeling lezen☆☆☆☆☆ Volledige beoordeling lezen

pricing

12 maanden $ 6,67 / mthViewat Express VPN12 maanden $ 6,49 / mthViewat IPVanish VPN36 maanden $ 2,99 / mthViewat NordVPN

Best voor

Privacy en deblokkeringTorrenting en P2P-verkeerBalance van opties en gebruiksgemak

Compatibele apparaten

Werkt met

Aantal locaties

946.055

Gelijktijdige verbindingen

756

P2P-verkeer

Onbeperkte Bandbreedte

Proefperiode