Editor's Pick

Tijdelijke aanbieding

Alleen SIM

 • Netwerk: Vodafone
 • Onbeperkte minuten
 • Onbeperkte teksten
 • 6 GB data
Gratis upfront £ 10 / mthView bij Vodafone Ltd

Bent u op zoek naar een geweldige SIM-deal voor Vodafone? Je bent hier op de juiste plek. Als je zojuist het einde van je mobiele telefooncontract hebt bereikt, maar niet echt van plan bent om je huidige mobiele telefoon te dumpen, en een gratis simkaart erin stopt, is er een zuinig alternatief voor upgraden. En met Vodafone kunt u zelfs gratis Spotify of Netflix zakten, afhankelijk van de SIM alleen op Vodafone-deal die u kiest.

Hetzelfde geldt als je een goedkope telefoon zonder telefoongesprekken hebt weten te bemachtigen of een hand-me-down hebt gekregen van een vriend of familielid. SIMO kan een goede manier zijn om te gaan.

Bekijk onze onderstaande vergelijkingstabel om een ​​op maat gemaakt Vodafone SIM-abonnement te krijgen. En verderop zullen we u meer vertellen over wat u van Vodafone kunt verwachten, hoe u uw huidige nummer en antwoorden op meer veelgestelde vragen kunt behouden.

Vodafone is meestal niet het goedkoopste netwerk voor SIMO, dus zorg ervoor dat u onze beste alleen-SIM-deals raadpleegt voordat u uw simkaart kiest. Soms gooien retailers knappe cashback-aanbiedingen in de mix als zoetstof.

10 van 130 deals te zien? Sorteren opAanbevolenSIM Only1Onbeperkt minsOnbeperkt teksten6GB dataGratis vooraf £ 10 / mthViewat Vodafone Ltd12 maandenNetwerk-tevredenheidsgarantieHoffelijkheidstelefoon terwijl de jouwe is gerepareerd4G netwerksnelheid als standaardFastastische waardeMeer informatieSIM Only21000 minsOnbeperkt teksten2GB dataGratis vooraf £ 4,99 / mthViewat Mobiles.co.uk12 maandenNetwerk-tevredenheidsgarantieContinuïteitstelefoon terwijl de jouwe is gerepareerd4G netwerksnelheid als standaard Bespaar meer dan £ 96 Cashback door inwisselingMeer informatieSIM Only3Onbeperkt minsOnbeperkt teksten5GB dataFree vooraf £ 6,99 / mthViewat Mobiles.co.uk12 maandenNetwerk-tevredenheidsgarantieContinuïteitstelefoon terwijl de jouwe is gerepareerd4G netwerksnelheid als standaardSave vanaf £ 96 Cashback door inwisselingMeer informatieSIM Only4Onbeperkt minsOnbeperkt teksten5GB dataFree vooraf £ 6,99 / mthViewat e2save.com12 maandenNetwerk-tevredenheidsgarantieContinuïteitstelefoon terwijl het jouwe is gerepareerd4G netwerksnelheid als standaard Bespaar meer dan € 96 Cashback door inwisselingMeer informatieSIM Only5Onbeperkt minsOnbeperkt teksten3GB dataGratis vooraf £ 8 / mthViewat Vodafone Ltd12 maandenNetwerk-tevredenheidsgarantieHoffelijkheidstelefoon terwijl de jouwe gerepareerd is4G-netwerksnelheid als standaardMeer informatieSIM Only6Onbeperkt minsOnbeperkt teksten10GB dataGratis vooraf £ 8,99 / mthViewat Mobiles.co.uk12 maandenNetwerk-tevredenheidsgarantieContinuïteitstelefoon terwijl de jouwe is gerepareerd4G netwerksnelheid als standaardSave vanaf £ 96 Cashback door inwisselingMeer informatieSIM only7Onbeperkt minsOnbeperkt teksten5GB dataGratis vooraf £ 9 / mthViewat Mobiles.co.uk12 maandenNetwerk-tevredenheidsgarantieHoffelijkheidstelefoon terwijl de jouwe is gerepareerd4G netwerksnelheid als standaardSave £ 96 Cashback door inwisselingMeer informatieSIM alleen8Onbeperkt minsOnbeperkt teksten10GB dataFree vooraf £ 8,99 / mthViewat e2save.com12 maandenNetwerk-tevredenheidsgarantieHoffelijkheidstelefoon terwijl de jouwe gerepareerd is4G netwerksnelheid als standaardSave vanaf € 96 Cashback door inwisselenMeer informatieSIM only9Onbeperkt minsOnbeperkt teksten20GB dataGratis vooraf £ 11 / mthViewat Mobiles.co.uk12 maandenNetwerk-tevredenheidsgarantieContinuïteitstelefoon terwijl de jouwe is gerepareerd4G-netwerksnelheid standaard S £ 108 Cashback op inwisselingMeer informatieSIM Only101000 minsOnbeperkt teksten2GB dataGratis vooraf £ 13 / mthViewat Mobiles.co.uk12 maandenNetwork-tevredenheidsgarantieCourtesy-telefoon terwijl de jouwe wordt gerepareerd4G netwerksnelheid standaard £ 60 Automatische CashbackMeer informatieMeer deals kopen

Is Vodafone een goed mobiel netwerk??

Vodafone is een gerenommeerd mobiel netwerk met een goede landelijke dekking. Er is een extra voordeel voor diegenen in Londen, omdat het is verkozen tot de 'best in test' voor stembereik in de hoofdstad.

Vodafone heeft zelfs zoveel vertrouwen in zijn dekking en heeft een eigen garantie voor netwerktevredenheid. Dit geeft nieuwe en upgraderende klanten 30 dagen om hun nieuwe deal uit te proberen, en als je in die tijd niet tevreden bent, kun je feedback geven via de Vodafone-app en heb je zelfs de mogelijkheid om je deal te annuleren..

Zijn Vodafone SIM alleen goedkoper dan contractafspraken?

Er is geen gemakkelijk ja of nee antwoord op deze vraag ... het is meer een "het kan zijn".

Als je net aan het einde van je contract bent gekomen, maar je bent helemaal tevreden met je huidige mobiel, dan is het pakken van een gratis simkaart van Vodafone beslist goedkoper dan een nieuw contract voor mobiele telefonie beginnen.

Vodafone zet echter wel eens de oneven grote SIM-only aanbieding op de markt, dus als je een goedkope SIM alleen op Vodafone koppelt met een dure handsetaankoop, zou je er best nog bovenop kunnen komen. We raden je echter altijd aan de wiskunde te doen en de totale kosten van de tweejarige telefonische contractdeals te berekenen. Je zult er versteld van staan ​​hoeveel sommigen uitkomen op!

Kan ik mijn oude nummer behouden?

Ja dat kan! En het is heel gemakkelijk als je van een ander netwerk gaat, als je maar voorbereid bent. Er zijn drie dingen die je nodig hebt om je nummer over te zetten naar je nieuwe SIMO-deal op Vodafone.

 • Het mobiele nummer dat u wilt behouden
 • De Porting Authorization Code (PAC) - uw vorige netwerkprovider geeft u dit (geldig voor 30 dagen)
 • Het tijdelijke mobiele Vodafone-nummer dat u kreeg toen u uw nieuwe SIM-only plan haalde

Zodra u over deze gegevens beschikt, kunt u gewoon naar de Keep My Number-pagina van Vodafone gaan en de instructies op het scherm volgen.

Als u al op Vodafone zit, moet u misschien contact opnemen met het netwerk om uw nummer om te zetten naar een SIM only deal - maar er is informatie op de Keep My Number-pagina.

Als de SIM alleen deal die je wilt, niet rechtstreeks van Vodafone is, moet je misschien wat stiekem zijn. Vodafone geeft je geen PAC, dus in plaats daarvan zul je de goedkoopste gratis simkaart moeten bemachtigen (op basis van een voortschrijdend maandelijks contract) die je kunt vinden op een ander netwerk (bijv. O2, EE, iD, enz.) ) en geef ze uw PAC-code van Vodafone.

Zodra uw nummer is overgebracht naar het vervangende netwerk, belt u ze voor een tweede PAC. Dan kunt u dit aan Vodafone geven en hetzelfde telefoonnummer blijven gebruiken.

Is mijn telefoon ontgrendeld - kan ik een nieuwe SIM-kaart gebruiken?

Pop de simkaart van een vriend (van een ander netwerk) naar je telefoon. Als je meteen op hun netwerk stapt, heb je geluk - je telefoon is ontgrendeld en je kunt doorgaan en je nieuwe simkaart kopen.

Als hun SIM niet wordt herkend, betekent dit dat je handset is vergrendeld (wat meestal het geval is als je het direct hebt gekocht van het netwerk) - maar ontgrendelen is niet moeilijk.

Drie schepen hebben al hun handsets ontgrendeld vanaf het begin, maar de andere netwerken vereisen op zijn minst wat moeite, en meestal wat geld, van jou (zie hieronder).

En Apple iPhones zijn over het algemeen volledig vergrendeld op het netwerk waarmee ze oorspronkelijk zijn verkocht. Dus wees opnieuw bereid om te betalen om te ontgrendelen voordat je naar Vodafone verhuist.

 • O2 Je kunt nu elke O2-telefoon gratis ontgrendelen als je een maandelijks betalingscontract of een PAYG-abonnement hebt.
 • Drie Drie telefoons zijn allemaal ontgrendeld zodra ze uit de doos komen. U kunt dus een EE-simkaart plaatsen in elke Three-mobiel die u bevalt, zonder kosten en zonder gedoe.
 • EE Als je EE-telefoon is vergrendeld, moet je het netwerk £ 8,99 betalen als je een contract hebt, maar het is gratis als je geen EE-contract hebt. Elke iPhone van EE wordt automatisch ontgrendeld na 18 maanden. Het ontgrendelen van PAYG EE-telefoons is gratis als je deze rechtstreeks bij het netwerk koopt, anders is het £ 8,99.

Welke SIM-kaartgrootte heb ik nodig??

Er zijn drie SIM-kaarten van verschillende grootte voor uw telefoon en verschillende telefoons gebruiken verschillende formaten. Geen enkele moderne smartphone neemt de klassieke standaard SIM (15x25mm) meer.

Je telefoon neemt vrijwel zeker een micro (12x15mm) of nano (8.8x12.3mm) simkaart, de laatste is door Apple gebruikt sinds de iPhone 5 en Samsung sinds de Galaxy S6.

Maar er is geen reden tot paniek. De netwerken en externe verkopers laten je kiezen welke sim je nodig hebt of sturen eenvoudigweg een triple SIM, dus je krijgt er een van elke maat. U kunt ook een adapter sturen zodat u het onjuiste SIM-formaat in uw telefoon kunt gebruiken.

Welke contractlengte moet ik krijgen?

Er zijn twee soorten SIM-only contracten op Vodafone; 30 dagen en 12 maanden.

De beste prijs is te vinden in de deals van 12 maanden, omdat deze u gedurende een heel jaar blokkeren om Vodafone te gebruiken voordat u kunt overstappen. Dat betekent goedkopere facturen per maand.

Als u het echter niet leuk vindt om een ​​jaar lang vast te zitten, biedt het 30-dagen looptijdcontract u de mogelijkheid om uw abonnement aan het einde van elke maand te beëindigen (met een opzegtermijn van 30 dagen) je veel meer vrijheid. Zoals we al hebben vermeld, betaalt u een paar extra extra per maand voor het voorrecht.

Hoeveel telefoongegevens heb ik nodig??

Tenzij je alleen maar om je betaalde telefoon hebt gehad, heb je waarschijnlijk al een redelijk idee van hoeveel GB gegevens je per maand nodig hebt.

Als u uw vergoeding voortdurend overschrijdt, of bundels met gegevens over een maand spaart, is het selecteren van uw nieuwe Vodafone SIM een goede gelegenheid om opnieuw te kalibreren. Maar als u nog steeds een beetje onzeker bent, kunnen we u hieronder wat advies geven ...

 • 1GB Je kunt minder gegevens krijgen dan deze per maand (250 MB), maar we zullen echt niet minder dan 1 GB aanraden deze dagen. Het kost je niet veel en het biedt essentiële toegang tot apps.
 • 3-6GB Veel mensen gaan voor een beetje meer gegevens, want een paar pond per maand lijkt niet veel in ruil voor veel meer vrijheid. Blijf op de hoogte met sociale media, voetbalresultaten en nieuws-apps in alle comfort.
 • 10-16GB De SIM-only deals van Vodafone zijn nog steeds redelijk als je op dit niveau van datavergoeding komt, met plannen van 10-16 GB de sweet spot veel van de tijd. Veel gegevens voor downloaden en streamen.
 • 20-40GB Er is geen onbeperkte optie voor dataverkeer met Vodafone, maar tot 40GB per maand is nog steeds een belachelijke hoeveelheid gegevens om mee te spelen. Je zou veel video's moeten streamen en downloaden om over je pet heen te gaan.

Moet ik onbeperkt bellen en sms'en?

Dit is nu bijna een overbodige vraag (we vergeven u), aangezien de meeste Vodafone SIMO-deals automatisch komen met onbeperkte minuten en teksten die in het plan zijn opgenomen.

Er zijn er een paar die 500 of 1000 minuten zullen bieden, wat een paar of twee van je maandelijkse betaling kan scheren, maar voor het grootste deel is het iets waar je je geen zorgen over hoeft te maken.

Nu bent u op de hoogte, scroll terug naar de bovenkant van de pagina om de Vodafone SIM te pakken die bij u past. En als u niet zeker weet of Vodafone het juiste netwerk voor u is, kijk dan wat de andere netwerken te bieden hebben in onze gids voor de beste SIM-deals alleen.