5 van 14 deals te zien? Sorteren opAanbevolenSIM Only (Triple SIM) 1Onbeperkt minsOnbeperkt tekstenOnbeperkt dataFree vooraf £ 20 / mthViewat Three12 maandenGratis roamen in meer dan 70 bestemmingen wereldwijdDiscounts en freebies met Wuntu-appEasyJet priority boarding en bag drop perksMeer informatieSIM Only (Standard SIM) 2Onbeperkt minsOnbeperkt tekstenOnbeperkt gegevens

Gegevens:

Beperkingen van de gegevenssnelheid zijn van toepassing na 20 GB gebruik. Gratis van te voren £ 25 / mthViewat giffgaffGeen contract Gebruik O2 4G-dekkingVerek geld voor aanbevelingPersoonlijke hotspot-tetheringMeer MeerIMS-only (Triple SIM) 3Onbeperkt minsOnbeperkt tekstenOnbeperkt dataFree vooraf £ 27 / mthViewat buymobiles.net12 maandenGratis roamen in meer dan 70 bestemmingen wereldwijdDiscounts en freebies met Wuntu-appEasyJet priority boarding en bag drop perks Meer informatieSIM Only (Triple SIM) 4Onbeperkt minsOnbeperkt tekstenOnbeperkt dataFree vooraf £ 32 / mthViewat Three1 maandGratis roamen in meer dan 70 bestemmingen wereldwijdDiscounts en freebies met Wuntu-appEasyJet prioriteit instappen en bag drop perksMeer informatieSIM Only (Triple SIM) 5Onbeperkt minsOnbeperkt tekstenOnbeperkt dataFree vooraf £ 34 / mthViewat buymobiles.net12 maandenGratis roamen in meer dan 70 bestemmingen wereldwijdDiscounts en freebies met Wuntu-appEasyJet prioriteit instappen en bag drop-perks £ 60 cashbackMeer informatieLease meer deals

Netflix-bingers, podcastverslaafden en Google Map-navigators verenigen zich - we hebben de beste SIM-only deals afgerond die ervoor zorgen dat je je favoriete smartphone-apps gebruikt zonder dat je bang hoeft te zijn voor overschrijding van de limieten voor gegevensbeperkingen. Omdat met deze onbeperkte data-abonnementen dat niet het geval is ding als limieten voor de hoeveelheid gegevens. Het lijkt misschien een extravagantie, maar doe een simkaart met onbeperkte gegevens op je mobiele telefoon en je kunt beginnen met streamen, surfen en downloaden naar hartenlust.

En alles-wat-eet-data SIM-deals zijn misschien goedkoper dan u had gedacht. Zoals u kunt zien in ons vergelijkingstabel hierboven, beginnen ze bij een bedrag van ongeveer £ 20 per maand. Gezien de bedwelmende prijzen die ze meestal halen als onderdeel van een contract voor mobiele telefonie, kan het krijgen van een aan het einde van een termijn van twee jaar of om te werken in een gloednieuwe SIM-gratis telefoon van grote waarde zijn. Houd uw paarden echter slechts één moment vast als u op zoek was naar een SIM-kaart met onbeperkte gegevens. In onze onderstaande vraag en antwoord zullen we uitleggen waarom oneindige gegevens op uw tablet een beetje lateraal denken vereisen.

De beste sim van vandaag met onbeperkte gegevensdeal:

Drie | Contract van 12 maanden | All-you-can-eat data | Onbeperkt bellen en sms'en | £ 28 per maand
Netflix-marathons, epische Pokemon Go-speurtochten, constante Spotify-tunes, deze alles-in-één-gegevensbundel is ideaal voor de serieuze mobiele gebruiker die zich nooit zorgen hoeft te maken over poxy-zaken zoals gegevensvergunningen of wi-fi. We zouden meteen doorgaan naar Three als we jou waren. Giffgaff kan onbeperkt doen voor slechts £ 20 per maand, maar als je eenmaal per maand 9 GB aan gegevens hebt gebruikt, wordt je snelheid verlaagd van 4G.

Krijg deze onbeperkte data-deal rechtstreeks van Three

Onbeperkte data die alleen door SIM wordt behandeld: veelgestelde vragen beantwoord

Om u te helpen beslissen of u al dan niet uw eieren in de niet-afgetopte datamand wilt leggen, hebben we een aantal veelgestelde vragen over onbeperkte gegevens-SIM's aangepakt.

Heb ik onbeperkte gegevens nodig??

We willen je graag een goed ja of nee geven voor deze vraag. maar de realiteit is dat het volledig afhangt van hoe je je apparaat gebruikt.

Het eerste wat u moet doen, is naar de instellingen van uw telefoon gaan, uw gegevensgebruiksstatistieken bekijken en zien hoeveel u momenteel een maand gebruikt. Als je op dit moment 3 GB gebruikt en je je niet kunt voorstellen dat dit snel zal veranderen, dan is onbeperkt gaan een belachelijke extravagantie. Als uw huidige limiet hoger is dan 20 GB en u vaak merkt dat u deze overschrijdt, betaalt u een paar pond extra per maand voor onbeperkt wat logisch is.

 • Klik hier om alle aanbiedingen voor de beste simkaart van vandaag te bekijken

Hoe duur is het om onbeperkte data te krijgen?

Als u op zoek bent naar de exacte ponden, shilling en pence, scroll dan gewoon terug naar de top van deze pagina en speel met ons prijsvergelijkingsschema. We hebben de markt afgezocht en de tafel vol met de allerbeste simkaart met onbeperkte datalijnen op dit moment bevolkt.

Ten opzichte van andere SIM-only deals, zult u niet verbaasd zijn te horen dat all-you-can-eat-gegevens het duurste type SIM-abonnement zijn dat u kunt kopen. Als u terugvalt naar 30 GB of zelfs 100 GB, kunt u gewoonlijk een paar pond per maand en een fatsoenlijke som besparen in de loop van een jaar.

Moet ik alleen SIM gaan?

Kiezen voor een zelfstandig SIMO-plan is het afgelopen jaar enorm in populariteit gegroeid. Dat komt omdat 2015-telefoons zoals de iPhone 6S en de Samsung Galaxy S6 zo goed waren dat eigenaren die aan het einde van hun contracten zijn gekomen, niet graag afscheid willen nemen van hun.

In plaats daarvan een deal met alleen SIM grijpen, is een betaalbare manier om een ​​geliefde telefoon te blijven gebruiken en vertraagt ​​de onvermijdelijke jacht naar een dure nieuwe mobiele-telefoon deal.

Als je de vooraf gemaakte kosten kunt betalen, is het ook de moeite waard om een ​​simkaart te pakken en onbeperkt data te verzamelen om een ​​smartphone te maken die je vooraf koopt. Neem de iPhone X als een goed werkend voorbeeld. Je moet meer dan £ 2.000 betalen in de loop van twee jaar als je mollig bent voor een onbeperkt contract. Als je de oogverblindende £ 999 voor de handset kunt betalen en een van onze goedkopere onbeperkte SIM's erin kunt stoppen, kun je uiteindelijk meer dan £ 500 besparen in die periode van 24 maanden!

Welke netwerken doen onbeperkte data-SIM alleen?

Als je het leuk vindt van EE, Vodafone of O2 en hoopte dat je met een van die systemen onbeperkt kon gaan, dan zijn we bang dat we slecht nieuws hebben. Op dit moment zijn er slechts drie spelers in het onbeperkte dataspel - Three, Virgin Mobile en Giffgaff.

Giffgaff slaagt er vaak alleen in om de andere twee te prijzen, maar we hebben een waarschuwing. Giffgaff's 'Always On' onbeperkte plannen zijn alleen echt onbeperkt voor de eerste 9 GB aan data die je in een maand gebruikt. Daarmee bedoelen we dat je alleen 4G-snelheden (5 tot 12 megabits per seconde) krijgt voor die eerste 9GBs of streaming en surfen. Zodra je die lijn hebt overschreden, daalt de datasnelheid naar een miezerige 384 kbps tussen 8 uur en middernacht.

Virgin's 'Truly Unlimited'-belofte betekent dat het de snelheden niet op dezelfde manier vertraagt, maar het is alleen beschikbaar voor klanten die al Virgin breedband gebruiken.

Hoe zit het met onbeperkte data alleen SIM-abonnementen?

Wilt u uw tablet gebruiken als een draagbare tv tijdens uw woon-werkverkeer of in de tuin? Dan zou je misschien geïnteresseerd kunnen zijn in het verkrijgen van een SIM-kaart met onbeperkte gegevens om je een onbeperkte dekking te bieden voor de door jou gekozen streamingdienst of sportapp voor abonnementen.

Helaas, noch Three, Virgin of Giffgaff bieden een speciale gegevens alleen SIM met onbeperkte GB's en de meeste drie kunnen krijgen is 40 GB. En u mag ook geen normale telefoon-simkaart in uw tablet plaatsen.

Er is een beetje een oplossing, maar het is niet bijzonder bevredigend. Three en Giffgaff stellen je in staat om je smartphone als een persoonlijke hotspot te gebruiken. Dat betekent dat u vervolgens uw tablet (of een laptop of een ander apparaat) aan uw telefoon kunt koppelen en in plaats daarvan kunt profiteren van de onbeperkte gegevens. De persoonlijke hotspottoeslag van Three is echter beperkt tot 30 GB per maand en de verlammende snelheidsbeperkingen van Giffgaff treden in na 9 GB.

Is mijn telefoon ontgrendeld - kan ik een nieuwe SIM-kaart gebruiken?

Vraag een vriend of familielid of deze zich op een ander netwerk bevinden. Als ze dan hun telefoon pakken (vraag ze eerst, in hemelsnaam!), Haal de simkaart eruit en leg hem in de jouwe. Als de telefoon dit accepteert en u kunt beginnen uw telefoon te gebruiken met hun SIM, dan is uw telefoon ontgrendeld en kunt u een nieuwe SIM met onbeperkte gegevens op uw telefoon gebruiken. Dit zou het geval moeten zijn voor elke telefoon waar je aan het einde van een contract van twee jaar bent.

Als uw telefoon echter nog steeds is vergrendeld met uw oude netwerk, moet u contact met hen opnemen en mogelijk een vergoeding betalen om uw handset te ontgrendelen naar andere netwerken. Dit is hoe de grote netwerken dingen spelen:

 • EE Als er zes maanden voorbij zijn gegaan aan je contract, kun je EE bellen op 0800 956 6000 en ze £ 8,99 betalen om je telefoon te ontgrendelen. Het zegt dat het ongeveer 10 dagen zal duren om te voltooien. PAYG-telefoons kunnen gratis worden ontgrendeld.
 • O2 Zolang u geen iPhone X, 8 of 8 Plus of een Samsung Galaxy S8 of S8 Plus bezit (deze kunnen pas worden ontgrendeld nadat u uw contract hebt betaald), kunt u elke O2-telefoon ontgrendelen, inclusief iPhones - gratis als u een maandelijks betaalcontract hebt. PAYG-klanten moeten £ 15 betalen.
 • Drie Vrees niet, alle telefoons op Three zijn standaard ontgrendeld. Schuif de simkaart die je wilt erin, het zal een traktatie zijn.
 • Vodafone Het rode netwerk krijgt niet precies dezelfde score als Three, omdat je telefoon bij aankomst op hen wordt vergrendeld. Maar ze hebben het ontgrendelen van handsets absoluut gratis binnen 10 dagen na uw aanvraag.

Welke SIM-kaartgrootte heb ik nodig??

Er zijn drie SIM-kaarten van verschillende grootte voor uw telefoon en degene die u nodig hebt, is afhankelijk van uw handset. Het is een tijdje geleden dat de traditionele, zogenaamde standaard- SIM (15x25 mm) is echt de basis geweest in nieuwe telefoons. In plaats daarvan is het waarschijnlijker dat een telefoon die u in de afgelopen vijf jaar of zo hebt gekocht, een a nodig heeft micro (12 x 15 mm) of nano (8,8 x 12,3 mm) SIM - de iPhone 5 was de eerste mobiele telefoon van Apple met een nano SIM, terwijl Samsung de kleinste maat in zijn Galaxy S6 begon te gebruiken.

Laat de retailer of het netwerk dat u op uw SIM haalt, weten welke maat u nodig heeft. Als alternatief zullen velen nu gewoon een triple SIM, dus je krijgt een van elke maat en je kunt gewoon de juiste inleggen wanneer je ze ontvangt.

Hoe bewaar ik mijn oude nummer?

Er is een beetje werk voor je om hier te doen, maar het is niet te lastig. Het gaat om het aanvragen van een PAC - of Porting Authority Code - van uw oude netwerk. Ze sturen je de code binnen een paar dagen en je geeft deze vervolgens aan je nieuwe netwerk, die de rest doet. Hier zijn de contactnummers om te bellen om uw PAC aan te vragen:

 • EE 07953 966 250
 • O2 0344 8090202
 • Vodafone 03333 040 191
 • Drie 0333 300 3333
 • ID kaart 0333 003 7777
 • giffgaff 43431 vanaf uw handset
 • Maagd 0345 6000 789
 • BT 0800 800 150
 • Tesco 0345 301 4455
 • Hemel 03300 412 524
 • Asda 0800 079 2732

Als u een simkaart met een onbeperkte hoeveelheid data van een retailer wilt ophalen, maar deze op uw bestaande netwerk heeft, geeft uw netwerk geen PAC-code vrij en wordt u gedwongen een nieuw telefoonnummer op te nemen.

Tenminste, als het niet voor deze slimme (als ingewikkelde) omweg was geweest. U moet een gratis simkaart voor betalen vanaf een ander netwerk bestellen. Zodra u het hebt, kunt u uw oude netwerk vertellen dat u zich verplaatst en zij zullen u die kostbare PAC-code geven. Als uw nummer eenmaal is geregistreerd bij het vervangende netwerk, krijgt u gewoon een andere PAC-code van hen. Breng dat naar je oude netwerk en ze verplaatsen je nummer naar je nieuwe contract. Eenvoudig - soort!

Welke contractlengte moet ik krijgen?

Je hebt eigenlijk twee opties. U kunt zich aanmelden voor een contract van 12 maanden of kiezen voor meer flexibiliteit door u aan te melden voor een maandelijks abonnement. Bij Three is het tarief iets lager als u kiest voor een langere verbintenis. Maar als je je tijd gewoon afwacht, voordat je een geweldige nieuwe telefoonafspraak hebt gemaakt, dan is het de moeite waard een beetje extra te betalen om op de kortere termijn te krijgen.

Heb ik ook onbeperkt bellen en sms'en nodig??

Het goede ding over onbeperkte gegevens is dat het betekent dat je andere mogelijkheden hebt om oproepen en sms'jes uit je netwerk te verwijderen. Met WhatsApp en Skype kun je bijvoorbeeld gratis bellen en sms'en via wifi of 4G. En Three heeft zelfs een eigen Three InTouch-app waarmee je specifiek kunt profiteren van al die gegevens voor je chatten.

Hoe gaat TechRadar geld verdienen met alleen SIM-deals??

Als u een telefoon koopt na het bezoeken van deze pagina, krijgt TechRadar een kleine commissie van het netwerk of de wederverkoper waar u van koopt. Dit geld wordt betaald door de site die u koopt en heeft dus geen invloed op het bedrag dat u betaalt voor uw telefooncontract. Als u rechtstreeks naar de site gaat waar u koopt, betaalt u hetzelfde bedrag.

Terwijl sommige sites die er zijn zullen hogere vergoedingen worden betaald voor het duwen van mensen naar specifieke deals die niet noodzakelijkerwijs de goedkoopste zijn, TechRadar vindt u altijd de absoluut beste waarde. Vertrouwen en integriteit zijn belangrijk voor ons, dus als u ooit denkt dat we niet de beste deals weergeven, laat het ons dan weten.

De onbeperkte SIM-deals op deze pagina worden dagelijks bijgewerkt om er zeker van te zijn dat we de beste deals en prijzen hebben! Als je klaar bent om alleen naar de simkaart te gaan, ga dan terug naar de bovenkant van deze pagina en gebruik onze tool om het perfecte plan te vinden ...