Editor's Pick

Tijdelijke aanbieding

Alleen SIM (Triple SIM)

 • Netwerk: drie
 • Onbeperkte minuten
 • Onbeperkte teksten
 • 100 GB gegevens
Gratis upfront £ 20 / mthView op drie

Het Three-netwerk is al lang de bestemmingsbestemming als u op zoek bent naar talloze gegevens - het is nog steeds de enige grote speler die echt onbeperkte (en onbeperkte) datapakketten aanbiedt. En keer op keer komt het nu met prachtige SIM-only deals die we gewoon moeten noemen - er is veel te leuk om alleen voor SIM te gaan met drie.

Als u op deze pagina bent beland, stellen we ons voor dat u er al achter bent gekomen dat het combineren van een SIM-only abonnement met een SIM-vrije telefoon of uw geliefde bestaande handset een uitstekende manier is om geld te besparen. En als het big data is waar je naar hunkert, is het £ 17-tarief van Three voor 30 GB ongekend door het gebruik van Vodafone, EE of O2.

Blader omlaag naar onze vergelijkingstool om uw ideale deal met Three SIM Only te kiezen - of u deze nu nodig hebt, of om in de nabije toekomst een koopje af te spreken. En als je nog niet op het Three-netwerk bent verkocht of nog steeds niet zeker weet hoe goed het werkt, blijf dan scrollen naar onze veelgestelde vragen.

Three's nieuwe SIM only mega deals:

Alleen drie simkaarten: 100 GB data | Onbeperkt bellen en sms'en | £ 20u
U zult eenvoudigweg geen betere SIM-only deal vinden dan dit - mogelijk ooit. EE's beste big data-deal weegt £ 40 per maand voor 40 GB - dat is ook een goede deal. Maar als je het nodig hebt alle gegevens dan is Three de duidelijke winnaar.
Bekijk deze deal: bij Three.co.uk

Alleen drie SIM: gegevens 30 GB | Onbeperkt bellen en sms'en | £ 17u
Eerlijk gezegd voor de meeste mensen, is 30 GB volop gegevens. Vooral als je een Netflix-streamer bent - Go Binge betekent dat je Netflix op je apparaat kunt streamen zonder dat je je datatoegang opgebruikt. Dit tarief is terug naar de allerbeste prijs van £ 17 per maand.
Bekijk deze deal: bij Three.co.uk

10 van 98 deals weergegeven? Sorteren opAanbevolenSIM Only (Triple SIM) 1Onbeperkt minsOnbeperkt teksten100GB dataFree vooraf £ 20 / mthViewat Three12 maandenGratis roamen in meer dan 70 bestemmingen wereldwijdDiscounts en freebies met Wuntu-appEasyJet met prioriteit instappen en bag drop-perks Pick van de ontwikkelaar Meer informatieSIM Only (Triple SIM) 2Onbeperkt minsOnbeperkt teksten30GB dataFree vooraf £ 17 / mthViewat Three12 maandenGratis roamen in meer dan 70 bestemmingen wereldwijdDiscounts en freebies met Wuntu-appEasyJet priority boarding en bag drop perks Meer informatieSIM Only (Triple SIM) 3600 minsOnbeperkt teksten1GB dataFree vooraf £ 10 / mthViewat Three12 maandenGratis roamen in meer dan 70 bestemmingen wereldwijdDiscounts en freebies met Wuntu-appEasyJet priority boarding en bag drop perks Meer informatieSIM Only (Triple SIM) 4Onbeperkt minsOnbeperkt teksten4GB dataFree vooraf £ 11 / mthViewat Three12 maandenGratis roamen in meer dan 70 bestemmingen wereldwijdDiscounts en freebies met Wuntu-appEasyJet priority boarding en bag drop perks Meer informatieSIM Only (Triple SIM) 5Onbeperkt minsOnbeperkt teksten4GB dataFree vooraf £ 11 / mthViewat buymobiles.net12 maandenGratis roamen in meer dan 70 bestemmingen wereldwijdDiscounts en freebies met Wuntu-appEasyJet voorrang bij instappen en bag drop-functionaliteitMeer informatieSIM Only (Triple SIM) 6Onbeperkt minsOnbeperkt teksten8GB dataFree vooraf £ 14 / mthViewat Three12 maandenGratis roamen in meer dan 70 bestemmingen wereldwijdDiscounts en freebies met Wuntu-appEasyJet priority boarding en bag drop perksMeer informatieSIM Only (Triple SIM) 7600 minsOnbeperkt teksten1GB dataFree vooraf £ 15 / mthViewat Three1 maandGratis roamen in meer dan 70 bestemmingen wereldwijdDiscounts en freebies met Wuntu-appEasyJet prioriteit instappen en bag drop perksMeer informatieSIM Only (Triple SIM) 8Onbeperkt minsOnbeperkt teksten12GB dataFree vooraf £ 15 / mthViewat buymobiles.net12 maandenGratis roamen in meer dan 70 bestemmingen wereldwijdDiscounts en freebies met Wuntu-appEasyJet priority boarding en bag drop perks £ 15 cashbackMeer informatieSIM Only (Triple SIM) 9Onbeperkt minsOnbeperkt teksten4GB dataFree vooraf £ 16 / mthViewat Three1 maandGratis roamen in meer dan 70 bestemmingen wereldwijdDiscounts en freebies met Wuntu-appEasyJet prioriteit instappen en bag drop perksMeer informatieSIM Only (Triple SIM) 10Onbeperkt minsOnbeperkt teksten8GB dataFree vooraf £ 16 / mthViewat buymobiles.net12 maandenGratis roamen in meer dan 70 bestemmingen wereldwijdDiscounts en freebies met Wuntu-appEasyJet priority boarding en bag drop perksLearn MoreLoad more deals

Is Three het beste mobiele netwerk voor mij?

Zoals we hierboven hebben gezegd, zijn er twee zeer goede redenen waarom u Three alleen voor SIM zou moeten overwegen. De eerste is het prijskaartje - het krijgt vaak de sprong op de andere 'Big 4'-netwerken als het gaat om de prijs van de simkaart. En de tweede is als je van plan bent met een hoop gegevens.

En als je op zoek bent naar een netwerk dat elke week gratis berichten en beloningen naar je inbox stuurt, is Three daar net zo goed aan verbeterd. U krijgt toegang tot de Wuntu-app, waarmee u gratis koffie, goedkope lunches en grote kortingen krijgt.

Three's SIM is alleen van plan

Grijp een Three SIM en je hebt twee plannen:

Drie geavanceerde plannen
Drie richt zich nu op geavanceerde plannen. Dus maak het jezelf gemakkelijk met Feel At Home op het netwerk - onbeperkt gebruik van je gegevens, telefoontjes en teksten in 60 andere landen, waaronder de VS en Australië. Met Go Binge stream je Netflix, Apple Music TVPlayer, Deezer en SoundCloud weg van wifi zonder dat je je datatoelagen hoeft te missen. Bovendien kunt u uw telefoon gebruiken als een persoonlijke hotspot om uw laptop of tablet aan vast te maken.

Zijn drie SIM-deals alleen goedkoper dan contract?

Als je aan het einde van je contract bent of de oude, ontgrendeld telefoon van een vriend hebt gescholden, is het onmiskenbaar rendabel om een ​​Three SIM-kaart te bemachtigen. Ze beginnen bij minder dan £ 10 per maand.

Maar als je opnieuw begint met een nieuwe telefoon, krijg je geen waarneembaar voordeel door de handset en SIM-only comboweg met Three naar beneden te gaan. Of je nu op zoek bent naar een iPhone 8, Samsung Galaxy S9 of iets goedkoper, de deals die je kunt krijgen door simpelweg een normaal tweejarig tarief te gebruiken, zijn op de langere termijn redelijker. U kunt naar onze pagina met mobiele telefoondeals gaan om de contractprijzen van de nieuwste, beste handsets in de buurt te vergelijken.

Kan ik mijn oude nummer behouden?

Geef je huidige netwerk een oproep (op een van de onderstaande nummers), vraag om je PAC - een afkorting van Porting Authorization Code - geef het aan Three en zij dragen graag je oude telefoonnummer over. U hoeft dus geen tekst naar uw volledige contactenlijst te sturen met een nieuw nummer:

 • EE 07953 966 250
 • O2 0344 8090202
 • Vodafone 03333 040 191
 • ID kaart 0333 003 7777
 • giffgaff 43431 vanaf uw handset
 • Maagd 0345 6000 789
 • BT 0800 800 150
 • Tesco 0345 301 4455
 • Hemel 03300 412 524
 • Asda 0800 079 2732

Makkelijk, toch? Maar niet zo gemakkelijk als je al op Three zat en toen besloot om voor een van de deals te gaan in onze vergelijkingstabel die niet direct bij Three ligt. Three geeft je in deze situatie geen PAC, dus in plaats daarvan moet je de goedkoopste gratis simkaart voor betalen die je kunt vinden van een ander netwerk (bijv. O2, EE, iD, enz.) Pakken en ze geven uw PAC-code van Three. Zodra uw nummer is overgebracht naar het vervangende netwerk, belt u ze voor een tweede PAC. Dan kun je dit aan Three geven en hetzelfde telefoonnummer blijven gebruiken. Een ingewikkelde maar handige oplossing.

Wat is de Wuntu-beloningen-app?

Drie waren een beetje gierig als het op geschenken aankwam. Totdat het de Wuntu-app lanceerde, waarmee gebruikers van het Three-netwerk wekelijks een selectie van kortingen, freebies en wedstrijden krijgen. In het verleden hebben we gratis koffie, maaltijden en bioscoopkaartjes gezien. Dus een leuk extraatje als je drie tegen een ander netwerk aan het wegen bent.

Is mijn telefoon ontgrendeld - kan ik er een drie-SIM-kaart in gebruiken?

Als Three jouw hart is, weet je misschien al dat alle telefoons volledig ontgrendeld zijn. Dat betekent dat u een simkaart uit elk netwerk in uw handset kunt plaatsen en dat u klaar bent.

Helaas zijn niet alle netwerken in dit opzicht even losbandig. Voor sommige netwerken moet je betalen om je mobiel te ontgrendelen en Apple iPhones zijn over het algemeen volledig vergrendeld op het netwerk waarmee ze oorspronkelijk zijn verkocht. Dit is hoe de andere grote netwerken werken:

 • EE Ontvang de eerste zes maanden van je contract, bel EE op 0800 956 6000 en betaal ze £ 8,99 en het ontgrendelt je telefoon. Het zegt dat het ongeveer 10 dagen zal duren om te voltooien. PAYG-telefoons kunnen gratis worden ontgrendeld.
 • O2 Je kunt elke O2-telefoon gratis ontgrendelen als je een maandabonnement hebt. PAYG-klanten moeten £ 15 betalen. Dat is tenzij je telefoon een Samsung Galaxy S8 en S8 Plus is, in welk geval je moet wachten tot het einde van je contract voordat het kan worden ontgrendeld.
 • Vodafone Vodafone lijkt op Three. Het zal uw handset gratis ontgrendelen, maar u moet hen hiervoor bellen. Vanaf dat moment duurt het waarschijnlijk tien dagen voordat je de SIM-kaart van een ander netwerk in je telefoon kunt gebruiken.

Welke SIM-kaartgrootte heb ik nodig??

We haten het om glibberig te klinken (echt waar), maar het maakt niet echt uit of je naar Three verhuist. Welk plan u ook kiest, u ontvangt een 'trio-sim'. Dus of je telefoon nu een micro-simkaart, een nano-simkaart of een old-school standaard-simkaart neemt, je bent gedekt.

Welke contractlengte moet ik krijgen?

Drie geeft je de keuze tussen een jaar lang aanmelden of iets meer betalen voor één maand per keer. Het kost je misschien een paar extra extra per maand, maar als je weet dat je maar een paar maanden lang je nieuwe SIM-kaart hoeft te gebruiken, zou het je op de lange termijn veel kunnen besparen..

Hoeveel telefoongegevens heb ik nodig??

Als je rond drie snuffelt, is de kans groot dat je al een beslissing hebt genomen en rechtdoor wilt gaan voor de halsslagader - 30 GB of onbeperkte data.

Maar als u nog steeds een beslissing wilt nemen en niet precies weet hoeveel gegevens u per maand echt nodig heeft, kan onze korte handleiding hieronder helpen. Of waarom niet een big data deal voor een maand, kijk hoeveel data je gebruikt en daarna downsize ... ?

 • 500MB-2GB Als je gewoon een erg goedkope gratis simkaart nodig hebt om in je telefoon te duwen en gegevens amper uit WI-FI gebruikt, dan zullen we je niet anders overtuigen. Maar houd er rekening mee dat Three's 4GB-tarieven vaak zo goedkoop kunnen zijn, of slechts een paar kilo meer per maand.
 • 4-8GB Dit is een solide wig aan gegevens die je zou moeten kunnen inpakken voor een redelijk maandelijks tarief. Een goed bedrag als u veilig Google Maps wilt gebruiken, Spotify wilt streamen en uw downloads wilt bijwerken zonder uw limiet te overschrijden.
 • 12-20GB Hoewel onbeperkte data erg aantrekkelijk op papier klinkt, vraag jezelf af of je het echt nodig hebt. En controleer uw huidig ​​gebruik - u zult verbaasd zijn hoe ver u kunt komen met 12-20 GB. Het is een enorme toelage die zorgt voor veel downloaden, surfen op sociale media en streaming van een paar films per maand.
 • 30GB Met het risico dat we onszelf herhalen, is dit de sweet spot van Three - of je nu alleen SIM gaat of contract. Het zijn meer gegevens dan de meeste mensen zullen weten, maar de prijzen kunnen heel redelijk zijn. Veel goedkoper dan onbeperkt gaan.
 • Onbeperkt Als je al hebt besloten om onbeperkt te worden, twijfelen we er is veel dat we kunnen zeggen om van gedachten te veranderen. En het is zeker een bevrijdend gevoel om de vrijheid van onbeperkte gegevens te hebben. Maar prijzen kunnen erg duur worden, dus we raden je aan om je alleen aan te melden als je het echt nodig hebt.

Moet ik onbeperkt bellen en sms'en?

Onbeperkte teksten zijn een gegeven met Three. Maar veel plannen leggen beperkingen op aan oproepen - meestal 200 of 600 minuten. Als je niet zoveel telefoontjes van je mobiel maakt, kun je een goedkopere deal kopen door voor een van deze te gaan. Chatterboxes zouden extra moeten betalen voor onbeperkte minuten of, als je toch voor een big data-deal gaat, gebruik maken van apps zoals WhatsApp of de Three InTouch van het netwerk en data-oproepen gebruiken.

Hoe gaat TechRadar geld verdienen met alleen SIM-deals??

Als u een telefoon koopt na het bezoeken van deze pagina, krijgt TechRadar een kleine commissie van het netwerk of de wederverkoper waar u van koopt. Dit geld wordt betaald door de site die u koopt en heeft dus geen invloed op het bedrag dat u betaalt voor uw telefooncontract. Als u rechtstreeks naar de site gaat waar u koopt, betaalt u hetzelfde bedrag.

Terwijl sommige sites die er zijn zullen hogere vergoedingen worden betaald voor het duwen van mensen naar specifieke deals die niet noodzakelijkerwijs de goedkoopste zijn, TechRadar vindt u altijd de absoluut beste waarde. Vertrouwen en integriteit zijn belangrijk voor ons, dus als u ooit denkt dat we niet de beste deals weergeven, laat het ons dan weten.

Als Three klinkt als het netwerk voor u, blader dan terug naar de bovenkant van deze pagina en selecteer uw SIM. liever ergens anders je geluk beproeven? Ga dan naar onze beste SIM only deals gids voor meer informatie en de beste prijzen van andere netwerken.