Bij de lancering van de nieuwe videobellenservice van Facebook en Skype, sprak Mark Zuckerberg kort over Google+ en geloofde dat zijn bestaan ​​ondersteunde zijn visie dat sociaal inderdaad de toekomst van het web is.

Google+ is eerder in de maand geïntroduceerd als een sociaal netwerk voor alleen-uitnodigingen, met het serviceaanbod, onder andere, videogesprekken en groeps-chat - twee dingen die Facebook vandaag heeft aangekondigd.

Sociaal is de toekomst

Hij nam een ​​vraag van Mashable over Google+ en zei over de nieuwe dienst van de zoekgigant: "Ik heb een beetje tijd met de service doorgebracht, we hebben allemaal.

"Wat betreft de manier waarop we de komende vijf jaar de ontwikkeling van deze sociale apps zien, wat u zult zien, zijn veel bedrijven die meer sociale dingen gebruiken en niet alleen Google..

"Bedrijven als Netflix zullen proberen een sociale structuur op te bouwen, ik beschouw dit als een bevestiging van hoe de komende vijf jaar zullen verlopen."

Het was deze week bekend dat Mark Zuckerberg op dit moment de populairste persoon op Google+ is, hoewel hij nog niets op de site heeft gepost.