De zelfklevende, eye-tracking ZTE Hawkeye was de meest interessante telefoon die we tijdens CES 2017 zagen en vandaag kennen we al zijn specificaties.

Er is veel goed nieuws voor iedereen die deze crowd-sourced handset wil steunen. Het biedt functies op het hoogste niveau voor slechts $ 200 (ongeveer £ 162, AU $ 165).

Ten eerste wordt Android Nougat, het nieuwste besturingssysteem van Google, uit de verpakking uitgevoerd. Het is niet nodig om in september te wachten op de nieuwste update.

Meer verrassend, het heeft een dubbele camera aan de achterzijde, een die 12MP is en een andere die 13MP is. Er wordt gezegd dat ze bedoeld zijn voor optische zoomfuncties.

Toen we eerder deze maand de ZTE Hawkeye in Las Vegas zagen, had het zeer vroege prototype deze opvallende eigenschap niet.

Meer specificaties van de ZTE Hawkeye

ZTE was ook niet klaar om te pronken met de zelfklevende behuizing of eye-tracking-mogelijkheden, maar we konden zien hoe het 5.5-inch 1080p-scherm er in de hand uitzag.

Binnenin heeft het een gezonde accu van 3000 mAh met QuickCharge 2.0 via een USB Type-C-poort, hifi-audio en de Qualcomm Snapdragon 625-chipset.

Snapdragon 625 is niet de snelste van Qualcomm (een onderscheid dat bij Snapdragon 821 hoort in de Google Pixel en Google Pixel XL), maar het is solide voor een budgettelefoon.

Het is een algemene goede waarde voor de specificaties, en nog wat als het echt op oppervlakken kan blijven plakken en je films kunt kijken door je vast te klampen aan het treinzitje voor je.

Wees gewaarschuwd, als je in de VS bent, is dit een pure GSM-telefoon, dus het is beperkt tot netwerken zoals AT & T en T-Mobile, zonder banden voor Sprint of Verizon.

  • Nee, de Galaxy S8 komt niet met een S Pen