Niet tevreden met het aankondigen van twee nieuwe telefoons op MWC 2012 - de ZTE Orbit en

ZTE tijdperk

- ZTE heeft ook aangekondigd dat het in 2012 vier nieuwe tabletten zal uitbrengen.

De keuze van het stel bestaat uit twee quad-core-schoonheden, in de gedaante van de ZTE PF 100 en de ZTE T98 - die beide Android 4.0 inpakken.

Nu hopen we dat ze vóór de lancering sexier worden gegeven, maar het tabletpaar compenseert ten minste de somberheid van de namen met een aantal specificaties van topklasse.

Zie hoe deze specificaties vorm krijgen als we een paar minuten speeltijd krijgen met de PF 100:

De PF 100 heeft een Nvidia T30S 1,5 Ghz quad-core CPU gekregen die is uitgerust met een Icera 450-modem voor HSPA-connectiviteit.

Aan boord is er 1 GB RAM, 16 GB opslagruimte en een 10,1-inch scherm met WXGA-resolutie.

De ZTE T98 is de kleinere afgeschermde van de twee. Het heeft een 7-inch display gekregen en heeft dezelfde verwerkingskracht als de PF 100.

Dual-core tablets

De andere twee aangekondigde tablets zijn beide dual-core en gebruiken een Qualcomm-processor. De ZTE V96 is de eerste en deze draait Android 4.0, heeft LTE aan boord en heeft 16 GB aan opslagruimte, 1 GB RAM en een 5MP camera gekregen.

De aangekondigde tablet met de laagste en de laatste specificatie is de V9S. Dit is een 10.1-inch tablet met een 1,2 GHz Qualcomm-processor, 1 GB RAM en 16 GB opslagcapaciteit.

Deze keer is Android 4.0 niet gegeven, in plaats daarvan moet je genoegen nemen met Android 3.2.

Er zijn op dit moment geen UK ZTE tablet-releasedatums voor het VK, maar we denken dat ze op de Britse markt komen, de tweede helft van het jaar.