De ZTE P945 is ingesteld als een ander high-end apparaat van de Chinese fabrikant die zichzelf wil vestigen als een goed smartphonebedrijf en niet als een budgetgericht bedrijf.

Details en een afbeelding van de P945 verschenen op de Twitter-feed van Evleaks en onthulden een supergroot toestel met een 5,7-inch 720p-scherm, 1,2 GHz quad-coreprocessor, 8MP-camera en 3000mAh-batterij.

We weten niet zeker of dit een officiële telefoon is, maar Evleaks heeft een relatief goed track record als het gaat om het vinden van handsets.

CES 2013 onthulling?

Er wordt gedacht dat de ZTE P945 naast de ZTE Grand S (waarschijnlijk de internationale variant van de al aangekondigde Nubia Z5) op CES 2013 wordt onthuld.

In de afbeelding van de P945 ziet u het logo van China Mobile op de achterkant van de handset, waarbij China naar verwachting de eerste regio zou zijn die het toestel ergens in het tweede kwartaal van dit jaar zou kopen.

Wat de rest van de wereld betreft, we zullen het moeten afwachten. TechRadar zal aanwezig zijn op de persconferentie van ZTE op CES, dus we zullen in staat zijn om u het volledige verhaal te brengen wanneer het breekt.

Van UnwiredView