Gelukkig voor ZTE eindigde de wereld vandaag niet, maar het was niet brutaal genoeg om een ​​telefoon te lanceren met een nieuwe ZTE Nubia Z5-releasedatum nu op de kaarten.

Gisteren meldden we dat het Chinese bedrijf een dooms-day onthulling gepland had van de 5-inch, full HD Nubia Z5, maar het lijkt erop dat de tipsters de weg van de Maya's zijn gegaan met hun voorspellingsvaardigheden.

De officiële Nubia-website heeft nu een mooie aftellende klok, die ons informeert dat de supergrote telefoon 5 dagen zal aankomen - op 26 december.

Echte deal

Dankzij de officiële website kunnen we er nu zeker van zijn dat de Nubia Z5 de echte deal is, hoewel specificaties, prijs en beschikbaarheid nog steeds een mysterie zijn.

De nieuwste rapporten suggereren dat het toestel een 1080p HD-scherm, een 1,5 GHz quad-coreprocessor, 2 GB RAM, een 13 MP-camera aan de achterzijde en een 2MP-camera aan de voorzijde zal hebben met Android Jelly Bean die de show uitvoert.

We verwachten de ZTE Nubia Z5 op CES 2013 te ontvangen, die op 8 januari begint in Las Vegas, waar we je alle details en nieuwtjes over de ZTE Grand S zullen brengen..

Van Nubia via Android Authority