Het lijkt erop dat één 5-inch apparaat niet genoeg is voor één Chinees bedrijf, aangezien rapporten suggereren dat de ZTE Nubia Z5 morgen zal worden onthuld.

Eerder vandaag hoorde hij over een mid-range handset genaamd de ZTE U887 die waarschijnlijk tegen de Samsung Galaxy Grand in gaat, maar nu kan de papa van de phablet-markt over de schouder kijken.

Details over de Nubia Z5 zijn gepost op een officieel Weibo-account - Chinese versie van Twitter, met afbeeldingen en specificaties van de supergrote telefoon.

Full HD, quad-core

Krediet: Weibo

En het lijkt erop dat de Nubia Z5 goed is gevuld met ZTE, met het lek dat een 1,5 GHz quad-coreprocessor, 2 GB RAM, volledig HD 5-inch scherm, 13 MP camera aan de achterzijde, 2MP camera aan de voorkant en een batterij van 2.500 mAh met Android onthult Jelly Bean (versie 4.1.2) aan boord.

Blijkbaar is ZTE erin geslaagd om dit alles in een unibody-frame te persen dat slechts 7,6 mm dun is, wat betekent dat de Samsung Galaxy Note 2 best eens een gevecht op zijn handen zou kunnen hebben.

Als de ZTE Nubia Z5 bestaat, is er geen woord over welke regio's worden behandeld voor de volledige HD-lekkernijen, maar geruchten doen vermoeden dat het een prijskaartje rond de $ 400 (ongeveer £ 245 / AU $ 380) -markering draagt, wat het buitengewoon redelijk zou maken. - dus we houden de hoop niet uit, ook al is het Kerstmis.

Van Weibo via TechnologyBlogsSimplifed