De officiële CES 2013-website heeft ons een helpende hand geboden door de ZTE Grand S-smartphone te onthullen, die het vlaggenschip van het bedrijf zal worden.

Gisteren meldden we dat de wereldwijde chief design director van ZTE had bevestigd dat de Chinese fabrikant een high-end handset op de show in Las Vegas in januari zou lanceren - en we weten nu wat het apparaat zal heten.

Neem een ​​kijkje in de agenda van de Exposantenpers Evenementen voor dinsdag en om 13.30 uur PST zult u het evenement "Introductie van de ZTE Grand S" tegenkomen.

'S Werelds dunste 5-incher

Klik door naar de details van het evenement en we krijgen wat meer aanwijzingen over wat we van de Grand S kunnen verwachten, inclusief een indrukwekkend display en een slank frame.

"De eerste FHD-smartphone van ZTE is ook de dunste ter wereld voor 5-inch FHD-smartphones.

"Gemaakt van keramiek en met de traditionele Chinese stijl, de Grand S is de perfecte telefoon voor de modieuze set."

Er is een groot aantal geruchten rondom verschillende fabrikanten die op 5-inch apparaten werken om de populaire Samsung Galaxy Note 2 uit te dagen, en HTC heeft zijn J Butterfly / Droid DNA / Butterfly al over de hele wereld onthuld met verschillende namen om ons te beschermen allemaal op onze tenen.

We hebben contact opgenomen met ZTE om te kijken of we meer informatie over de Grand S kunnen vinden, maar we kunnen er zeker van zijn dat we vanaf januari live het volledige dieptepunt op de handset krijgen..

Van CES