Het lijkt erop dat ZTE zich opmaakt om een ​​opvolger te lanceren van zijn uiterst dunne 5-inch Grand S-toestel.

Een nieuwe telefoon met de naam Grand SII is onlangs goedgekeurd door het Certification Center voor telecomapparatuur, het Chinese equivalent van de FCC.

Volgens de netwerklicentie zal de Grand S-opvolger komen met een nog groter 5,5-inch 1920 x 1080 scherm. Ondanks de kleine bult in schermformaat, blijft hij relatief dun op 154 ​​x 77 x 7,9 mm.

Het zal ook de Snapdragon 600-chipset van Qualcomm rocken met 2 GB RAM. Over het algemeen lijkt het vooral een platte upgrade op hardware te zijn, behalve dat de camera aan de achterkant is verlaagd van een 13MP naar 8MP rear snapper. Waarschijnlijk heeft de telefoon ook een MicroSD-slot.

Naar de States gaan?

De ZTE Grand S II heeft mogelijk een taps profiel (tegoed: tenaa.com.cn)

De versie van de telefoon die wordt vermeld in de netwerklicentie wordt geleverd met een radio die werkt op de TD-SCDMA-band, waardoor deze klaar is voor het netwerk van China Mobile.

Er zijn echter ook geruchten dat een Snapdragon 800-model voor WCDMA-netwerken ook in de maak is. Als dit waar is, kunnen we de telefoon zien op CES in Las Vegas of het Mobile World Congress in Barcelona.

We laten het je weten als het woord op de internet-straat legitiem is, zodra we hier iets nieuws over horen.

  • In ander geruchtnieuws werkt Apple mogelijk aan een 12,9-inch 2K- en 4K-iPads.

Via Into Mobile