ZTE heeft de Blade S6 aangekondigd, een 5-inch Android-telefoon met indrukwekkend actuele specificaties en een geruststellende prijs van US $ 250 (£ 170, AU $ 314).

Wilt u hoogwaardige specificaties van de telefoon, maar wilt u de aarde niet betalen? Dat is waar de ZTE Blade S6 voor staat.

Je krijgt een 720p 5-inch scherm, 64-bit Snapdragon 615-processor, 4G mobiel internet en een geavanceerde camera-instellingen voor een fractie van de prijs van een top-end telefoon.

Hoewel het er niet naar uitziet dat de ZTE Blade S6 wordt verkocht via een van de hoofdnetwerken in de VS of het VK, zal deze via AliExpress beschikbaar zijn, evenals Amazon en Ebay op bepaalde plaatsen. Vingers gekruist met plaatsen bij ons in de buurt.

Een prijs van $ 249,99 maakt de Blade S6 op het eerste gezicht een topwaarde en heeft een beetje meer stijl dan de meeste ZTE-apparaten. Het vraagt ​​om ontwerpelementen van de vorige ZTE Nubia-telefoons, die tot nu toe nog niet wijd verspreid zijn in het westen.

Blade S6-functies

Naast tal van capabele componenten, beschikt de ZTE Blade S6 ook over Android Lollipop, samen met de aangepaste gebruikersinterface van MiFavor 3.0.

Dit voegt veel bedieningselementen voor het gebaar en een ander uiterlijk toe, hoewel het de kwaliteit van hardware voor de prijs is die echt opvalt in de Blade S6.

Het biedt een 5-megapixel selfie-camera en dezelfde IMX214 13-megapixel hoofdcamera-sensor die te zien is in duurdere telefoons, waaronder de OnePlus One en Xiaomi Mi4.

ZTE zal in maart met het Blade S6 pronken tijdens MWC 2015, voordat het later dit jaar op de markt komt.