De ZTE Blade Q Mini is officieel geïntroduceerd in het Verenigd Koninkrijk, exclusief op Virgin Media, omdat het Chinese merk de eerste keer dat een smartphonegebruiker in de smaak valt, wil versnipperen.

De Blade Q Mini, die slechts € 59,99 kost, is een van de meest betaalbare smartphones op de markt, en hoewel de specificaties u niet wegblazen, zien ze er zeker niet te duur uit voor de prijs.

De Blade Q Mini heeft een 4-inch 480 x 800 scherm, 1,3 GHz dual-coreprocessor, 1GB RAM, 4GB interne opslag, 5MP achtercamera en Android 4.2 Jelly Bean.

Allemaal goed op papier

Op papier gaat de Blade Q Mini ten minste van teen tot teen met handsets meer dan het dubbele van de prijs - met de wil van de Sony Xperia M en de HTC Desire 500 voor het bedrijf.

Je krijgt ook een 1500mAh batterij, microSD-slot, wifi, GPS, Bluetooth 4.0 en een FM-radio in het 125,5 x 63,9 x 9mm chassis.

Naast Virgin Media is de ZTE Blade Q Mini vanaf vandaag ook verkrijgbaar in Sainsbury's en Argos.

Alles lijkt veelbelovend voor de Blade Q Mini, maar sommige van de vorige ZTE-handsets die we hebben gebruikt, zijn in de steek gelaten door een slechte gebruikerservaring, dus houd onze Blade Q Mini-review in de gaten om te zien hoe deze persoon werkt.

  • Bekijk de beste goedkope telefoons in de buurt