De ZTE Apache kan volgend jaar de eerste acht-core smartphone raken, als geruchten te geloven zijn.

Volgens Chinese site China Times, ZTE heeft samengewerkt met MediaTek om een ​​vlaggenschip te lanceren, octo-core-apparaat, dat momenteel door de militaire naam Apache wordt gebruikt.

Op de top van die belachelijke processor, suggereert het rapport ook dat de telefoon een full-HD display, een pittige 13MP camera en een 4G-connectiviteit zal hebben.

In een spin

Vorige week hoorden we dat Samsung van plan was om begin volgend jaar zijn eigen octo-core processor te onthullen, die later zou kunnen landen in zijn vlaggenschip apparaten - Samsung Galaxy S4 of Samsung Galaxy Note 3 anyone?

Als dit laatste rapport waar is, staat ZTE op het punt om de schijnwerpers van Samsung te stelen door het Koreaanse bedrijf te verslaan met de eerder genoemde Apache - hoewel China Times een vrij grote bron van hardware-geruchten is en niet expliciet heeft aangegeven waar het vandaan komt Op Apache gebaseerde intel, dus we hebben op dit moment niet veel hoop.

We zullen op de CES 2013 en MWC 2013 letten voor de belachelijk overbelaste handset, voor het geval het een sneak uiterlijk geeft.

We wachten erop om terug te komen van ZTE met betrekking tot de Apache-handset, hoewel het Chinese bureau waarschijnlijk geen commentaar zal geven op speculatie.

Uit China Times via UnwiredView