Als u op de markt bent voor een externe GPU-behuizing om uw laptop aan te zetten voor gamen, bent u wellicht geïnteresseerd in het nieuwe aanbod van Zotac, dat zowel in normale als 'mini'-maten verkrijgbaar is.

De Zotac versterkerbox (afgebeeld boven en onder) Afmeting 271 x 257 x 146 mm en heeft een 450 W voeding die binnenin zit, met de mogelijkheid om te passen op een GeForce GTX 1080 Ti grafische kaart. Meer specifiek, de doos kan elke grafische kaart van 228 mm lang dragen en heeft een vermogen van maximaal 250 W.

Lees meer: ​​Zotac VR Go 2.0

Wat de kleinere Zotac Amp Box Mini (hieronder afgebeeld) betreft, meet deze 230 x 183 x 99 mm, werkt met een 180 W voeding, geschikt voor maximaal een GeForce GTX 1060. Zolang de grafische kaart maar liefst 200 mm lang is , en heeft een maximum van 150W aan energieverbruik, zou het met de Amp Box Mini moeten werken.

Merk op dat de GPU zelf niet wordt geleverd - Zotac verkoopt de zaak gewoon. Beide dozen gebruiken een Thunderbolt 3-poort om op uw pc aan te sluiten en bieden de stevige bandbreedte die nodig is om al die stroom naar uw notebook te voeren.

Supercharged opslag

Er is nog een andere optie dan het installeren van een grafische kaart, en je kunt deze vakken in plaats daarvan voorzien van een NVMe PCIe x4 SSD als je een bliksemsnelle externe opslag wilt..

Andere voordelen zijn Spectra aanpasbare verlichting waarmee u de kleur en helderheid van de ingebouwde LED's kunt aanpassen. U krijgt ook een hub met vier USB 3.0-poorten om de connectiviteit van uw notebook verder uit te breiden (een van deze is een 'quick charge'-poort die een compatibele smartphone kan opladen, hoewel u dit niet in de Mini-doos krijgt).

De dozen met trucs van Zotac hebben nog geen bevestigde prijs of exacte beschikbaarheidsdatum, maar het bedrijf tweette dat deze producten 'wereldwijd verkrijgbaar' zijn, je zou denken dat we niet lang hoeven te wachten om erachter te komen.

Deze nieuwe GPU-boxen sluiten aan op een aantal bestaande oplossingen van Alienware, Asus, Gigabyte en Razer en hopelijk zal het aanbod van Zotac niet zo duur zijn als het laatste.

Via: Liliputing

  • Dit zijn de beste grafische kaarten die u in uw externe GPU-box kunt plaatsen