De VR Go van Zotac is in de VS te koop gegaan, wat de volledige specificatie van de rugzak met virtuele realiteit, die voor $ 2.000 (ongeveer £ 1.600, AU $ 2.680) verkoopt, onthult..

Een paar bedrijven maken VR-rugzakken, die zijn ontworpen om het probleem van struikelen op kabels die van je headset naar een pc lopen, te omzeilen, maar voorheen wisten we alleen van de kracht van dit aanbod dat het een GTX 1070 gebruikte voor een grafische kaart.

  • Koop Zotac's VR Go-rugzak hier bij Amazon

Zoals gezegd, hebben we nu de volledige specificaties, met een Intel Core i7-6700T-processor (2,8 GHz met Turbo naar 3,6 GHz) waarop de show naast de GTX 1070 (met 8 GB video-RAM) wordt uitgevoerd, waarvan een back-up is gemaakt met een 16 GB DDR4-systeem RAM (die kan worden uitgebreid tot 32 GB).

Je krijgt ook een M.2 SATA SSD van 240 GB, samen met een extra 2,5-inch schijfpositie als je wat extra opslagruimte wilt inslaan.

Wat connectiviteit betreft, is er een paar DisplayPort 1.3-connectoren en drie HDMI 2.0-poorten, samen met een paar Gigabit Ethernet-poorten en 802.11ac Wi-Fi. Er zijn ook zes USB 3.0-poorten.

  • De GTX 1070 is een van de beste grafische kaarten van 2016

Batterij zegen

Verder krijg je een paar 6600mAh lithium-ionbatterijen die hot-swappable zijn, wat betekent dat je ze kunt veranderen zonder je VR-game-ervaring te onderbreken.

Volgens Zotac geven de twee batterijen gebruikers maximaal twee uur aan gameplay, hoewel dat natuurlijk afhangt van hoe gestrest de hardware is door het spel..

Je krijgt ook een oplaaddock meegeleverd met de rugzak om die batterijen op te laden, compleet met een gemakkelijk zichtbare LED-indicator om je te laten weten hoelang het oplaadproces duurt.

Zotac zegt ook dat de VR Go heel comfortabel is gebouwd, zodat het gewicht gelijkmatig is verdeeld over de rugzak voor een goede ergonomie, en er is een rugsteun van schuim en gevoerde schouderbanden. Warmte van de componenten wordt ook weggedirigeerd van de drager om duidelijke comfortredenen.

Via: Tom's Hardware

  • Dit zijn de beste VR-games die je nu kunt spelen