Zotac uit Hong Kong heeft een paar mini-ITX-moederborden uitgebracht die zijn afgestemd op de thuisbioscoop-pc.

Met optimale energie-efficiëntie, ze worden aangedreven door de AMD 800-chipsets en bieden iets heel nieuws - de Zotac M880G-ITX Wifi is het eerste AMD mobiele-op-desktop platform en de andere is de socket AM3-compatibele 880G-ITX WiFi.

Beide beschikken over USB 3.0, SATA 6.0 Gb / s en 802.11n WiFi-technologieën. Hoogwaardige geïntegreerde ATI Radeo HD 4200 serie grafische processor maakt verbluffende beelden mogelijk met Microsoft DirectX® 10.1-technologie.

Carsten Berger, marketingdirecteur van Zotac International, zei: "Zotac is de wereldleider als het gaat om high-definition-ready mini-ITX-platforms.

"We kunnen een energiezuinig AMD-platform bieden met de nieuwe M880G-ITX WiFi, terwijl de nieuwe 880G-ITX WiFi de socket AM3-compatibiliteit introduceert in onze mini-ITX-productlijn."

Veelzijdigheid

De M880G-ITX WiFi combineert de AMD Turion II Neo Dual-Core K625 mobiele processor en de ATI Radeon HD 4200 series grafische processor - componenten van het AMD Ultrathin-platform van 2010.

De compatibiliteit van de 880G-ITX WiFi met socket AM3-processors stelt gebruikers in staat om de verwerkingskracht te kiezen die ze nodig hebben, tot en met quad-core verwerking.

De ATI Avivo HD-technologie biedt beide eenheden de hardware-decodeerversnelling voor het foutloos afspelen van 1080p high-definition inhoud - online en offline.