We hebben vandaag veel gaming-hardware onthuld tijdens Computex 2017, en Zotac heeft de groeiende stapel met de introductie van 's werelds kleinste GeForce GTX 1080 Ti grafische kaart en nieuwe gaming-pc's toegevoegd (compleet met een nieuw merk, niet minder ).

Zotac is trots op het maken van compacte pc's en grafische kaarten, en het miniaturiseren van de machtige 1080 Ti is geen sinecure. Niettemin heeft het bedrijf twee kleinere inspanningen geleverd - de GeForce GTX 1080 Ti Mini en GTX 1080 Ti Mini ArcticStorm.

De eerste wordt beweerd de kleinste vlakte te zijn die 1080 Ti ooit heeft gemaakt, en de andere is de kleinste met water geblokkeerde 1080 Ti.

  • Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Computex 2017

Beide kaarten zijn 9-inch of 228 mm lang, waarbij de laatste duidelijk profiteert van vloeistofkoeling vergeleken met de luchtkoeling van de eerste (dubbele ventilatoren). Zoals Zotac opmerkt, biedt de waterblokkerende kracht "extreme prestaties in de meest compacte omvang". En, handige 'Spectra'-verlichting biedt een extra vleugje cool.

Zotac heeft ook een aantal nieuwe mini-pc's onthuld, waaronder de Magnus EN1050K, die wordt aangedreven door een Intel Kaby Lake of AMD Ryzen CPU, en is de eerste miniatuurmachine van het bedrijf die past in een full-fat GeForce GTX 1050 grafische desktopkaart . (Eind vorig jaar hebben we de Magnus EN1060 besproken, overigens).

Een andere mini-pc als eerste van Zotac is de introductie van de dunste ZBox tot nu toe in de vorm van de Pico PI225, een machine met een 'kaartformaat'. Zoals je kunt zien aan de afbeelding hierboven, is deze zeker heel klein (5,5 mm dik) en het heeft geen verbazingwekkend ventilatorloos (passief gekoeld) ontwerp om ruimte te besparen.

Zotac ging op dit punt niet in op de specificatie, maar zei wel dat de kleine box genoeg kracht heeft om een ​​4K-scherm te besturen. Nieuwe ZBox M-serie pc's komen ook met ondersteuning voor Kaby Lake-processors of AMD AM4 APU's.

Mek krijger

Ook op het front van de pc werd een nieuw merk - Zotac Gaming - gelanceerd door de fabrikant, met het eerste product dat dat label de Mek Gaming pc was. Dit is een relatief compacte machine die draait met Kaby Lake-chips (tot Core i7) en profiteert van een low-profile CPU-koeler, gekoppeld aan een Zotac GeForce GTX 1080 Mini GPU.

Zotac merkt op dat dit een nieuw premium merk is, met de machine met een 'futuristisch' ontwerp. Het lijkt zoiets als een console met een fancy verlichte rand (bekijk de foto hierboven).

Nog steeds niet klaar, onthulde Zotac een aantal externe behuizingen, waarvan er één is ontworpen voor een GTX 1080 Ti grafische kaart, om het ding op je laptop aan te sluiten voor een soepele beeldsnelheid bij het gamen. De andere is ontworpen voor een NVMe PCIe SSD, om opslag te stimuleren (beide dozen verbinden via een Thunderbolt 3-poort, dus u hebt er een nodig op uw notebook of pc).

Ten slotte kondigde Zotac een vernieuwde VR Go aan, waarbij de virtual reality-rugzak een upgrade kreeg van een Skylake-processor naar Kaby Lake (hoewel het bedrijf niet het exacte model van de CPU heeft gespecificeerd - of dat er verdere verbeteringen aan het hardware-front zouden zijn). ).

  • Dit zijn de beste grafische kaarten van 2017