Motorola heeft een nieuwe toevoeging aan zijn Android-assortiment aangekondigd - de Motorola Quench met MotoBlur.

Het lijkt erop dat de Android-techniek voor het bombarderen met Android van Android nog steeds op volle snelheid verloopt, met de nieuwe Quench die zich volledig richtte op het middenbereik - waardoor het gerucht gaat dat de Moto Zeppelin.

De Quench (bekend als de Cliq XT in de VS) heeft een 3,1-inch high-res-scherm en een aanraakgevoelig pad aan de voorzijde om eenvoudige navigatie door de menu's mogelijk te maken.

De toevoeging van MotoBlur betekent sociale netwerkfeeds (Facebook, Twitter en MySpace), allemaal gecombineerd in één centrale widget voor uw startscherm, en ook individueel gesynchroniseerd met uw contactprofielen.

Web - geüpgraded

Een 5MP-camera met flits is ook inbegrepen, net als Adobe Flash Lite - waardoor het browsen op internet volgens Motorola veel rijker is.

We hebben nog geen idee of de Motorola Quench Android 1.6, 2.0 of 2.1 zal draaien - maar we durven te wedden dat het de eerste is met een upgrade aan de horizon.

De Motorola Quench wordt dit jaar gelanceerd in het eerste kwartaal in Europa (wat we veronderstellen dat het een Britse releasedatum is voor dezelfde tijd) en er is geen woord over netwerkaanbieders of prijzen..