Wanneer je aan de vooravond staat van de release van twee nieuwe belangrijke consoles, is het laatste dat je wilt horen dat de titel die je pre-order verdiende, is teruggedrongen. Maar deze week bracht de teleurstelling in schoppen. Allereerst heeft Ubisoft aangekondigd dat Watch Dogs zal worden uitgesteld tot het voorjaar van 2014. Dan, Ubisoft zei dat The Crew nu zal lanceren voor Xbox One en PS4 tijdens het fiscale jaar 2014-2015. dat is leeftijden weg.

En alsof dat nog niet genoeg was, ging Sony verder met de aankondiging dat ook de vlaggenschepen van de PS4, de titelverdedigingscategorie DriveClub, moeten worden teruggeslagen naar 2014.

Zoals Patrick Goss zegt, zijn deze vertragingen een echte kick in het gut voor next-gen consoles. Dit waren systeemverkopende titels voor veel mensen, en de lancering line-ups zien er nu een beetje te afhankelijk van grote franchise-sequels. De vingers kruisten dat Zumba Fitness: Party World niet hetzelfde gaat.

Hé schat, ik sta op het punt je virtuele wereld te blazen

Oculus Rift ongebonden

We zijn grote fans van Oculus Rift hier bij TechRadar, en de release van een versie van een consumentenversie is zo dichtbij dat we er vaag van kunnen proeven. Maar terwijl het op dit moment mogelijk aan de pc is gekoppeld, heeft de nieuwe CTO John Carmack verder reikende visies.

Hij denkt dat we een Oculus Rift-headset kunnen laten draaien op Android en worden aangedreven door een systeem-op-een-chip. Uiteraard betekent dit voor Rift in het begin veel minder pk's, dus onze draagbare headsets zouden in eerste instantie slechts enkele low-demand-titels kunnen beheren. Maar we zullen 's ochtends de coolste persoon op de buis zijn?

Deze week speelt TechRadar ...

Betaaldag 2

It's Heat meets Left 4 Dead. Het is ook een spel waarbij je je veel beter voelt wanneer je een baan hebt afgemaakt zonder een kogel af te vuren. De heist-em-up is al een paar weken uit, maar een gratis afspeelbare demo was woensdag beschikbaar voor Xbox 360. Ga het uitproberen.

Ze hopen dat ze me vies zullen vangen

De WWWaker

Legende van Zelda-man Eiji Aonuma wil een link leggen naar een nieuw tijdperk. Ja soort van. Het Wind Waker HD-speelgoed met online functionaliteit met zijn letter-swapping Tingle Bottle-functie. Maar Aonuma zou graag verder willen duwen.

In een interview met CVG uitte hij de wens om meer online functies in toekomstige Zelda-spellen te implementeren. "We willen dat gebruikers het gevoel hebben dat ze de Zelda-wereld met andere gebruikers beleven, terwijl ze ook zelf op avontuur zijn," waren zijn exacte woorden. Aounuma, we hebben nog een beter idee voor je, samengevat in drie woorden: Four Swords Online.

Bug type

Sommige Pokemon-spelers hebben deze week een eigen kans gekregen. Pokemon X en Y zijn uit, maar een nare fout is in de game geslopen en zorgt ervoor dat de opslagbestanden beschadigd raken.

Dit lijkt alleen te gebeuren wanneer spelers hun spellen opslaan in Lumiose City, en Nintendo belooft dat er een patch op komst is. Dit zal naar verluidt ook game saves repareren die zijn verknoeid door de glitch.

Klaar is kees. Hier zijn nog een paar andere happenings van Future's gaming- en filmvrienden deze week.

CVG

Eiji Aonuma over de evolutie van Zelda

Boost auto's en verdien geld in onze GTA Online-handleiding voor het snel maken van geld

Games Radar

Om de release van Sonic Lost World te vieren, neemt GamesRadar een zeer persoonlijke kijk op The Highs and Lows of Being a Sonic the Hedgehog-fan. Waarschuwing: bevat nostalgie.

Ondertussen wordt 'Radar allemaal filosofisch op je reet en stelt dat games de holistische versie van de realiteit moeten bederven en hun eigen pad moeten smeden'.

Officieel PlayStation-magazine

Vind een leuke plaats met ons GTA Online appartement & garage gids - prijzen, capaciteit van auto's en uitzichten gedekt.

Maak * miljoenen * in GTA 5 met onze tips over hoe u geld kunt verdienen op de aandelenmarkt met de missies van Lester.

Officieel Xbox 360 Magazine

De beste appartementen en garages van GTA Online - volledige prijslijst en waar ze te vinden zijn

GTA 5 DLC - vijf manieren waarop Rockstar Los Santos nog beter kon maken

Totale film

Voel de kracht met onze 30 coolste Star Wars-feiten

Je kunt beter Saul bellen! 11 tekens voor de Breaking Bad-spin-off