The Legend of Zelda: Skyward Sword arriveert op 20 november in de VS met een speciale editie van de gouden Wiimote MotionPlus-bundel.

De nieuwe Zelda-titel, die waarschijnlijk de laatste grote titel is voordat de Wii U centraal staat, zal bogen op de onderbenutte MotionPlus-technologie, die gamers verbeterde nauwkeurigheid biedt.

Je hebt een MotionPlus Wiimote nodig om deel te kunnen nemen aan het nieuwste avontuur van Link, vandaar dat Nintendo hoopt dat fans zullen kiezen voor de bundel.

Gratis CD

De limited edition-bundel, die ook een 25-jarig jubileum orkestrale uitvoering van de muziek van de game op CD zal krijgen, kost $ 69,99, terwijl de stand-alone game $ 49,99 zal zijn.

"Als een extra 25-jarig jubileumtraktatie voor fans die het spel vroeg kopen, zal elk exemplaar in de oorspronkelijke productie, of het nu door zichzelf wordt verkocht of als een onderdeel van de bundel in beperkte oplage, worden geleverd met een gratis CD met geselecteerde orkestrale arrangementen van iconische muziek verspreid over de geschiedenis van de franchise die zal worden uitgevoerd tijdens The Legend of Zelda 25th Anniversary Symphony Concert-optredens in oktober 2011 ", zegt Nintendo.

Er is geen vergelijkbare deal in het VK, waar de game twee dagen eerder op 18 november wordt gelanceerd.

Nintendo heeft bevestigd dat een Zelda-titel een van de titels zal zijn van de nieuwe Wii U-console wanneer deze in de lente van 2012 wordt gelanceerd.

Link: CVG