We zijn grote fans van Zattoo - de uitstekende TV-on-computer-service die niet alleen voor Windows is!

Met Zattoo kun je gratis online Freeview-kanalen streamen. Nog beter, het heeft met name de beeldkwaliteit verbeterd.

Precies op tijd voor Kerstmis! Zoals de persaankondiging van Zattoo ons eraan herinnert: "Dennennaalden verspreidden zich fijn over de boom." Honden vingen op in de lichtjes van het feest: het refrein van "bedankt, mama, precies wat ik wilde!" Iets droge kalkoen met jus en cranberrysaus. snurken in de hoek en de toespraak van de koningin.

"Dat is de traditionele Britse kerst waar we allemaal van zijn gaan houden, dit jaar kun je er het beste van maken met Zattoo." We bieden jullie allemaal aan, alleen voor de vakantieperiode, om kwaliteits-tv op je computer uit te zenden. "

Gratis, voor een tijdje

Zattoo's aankondiging voegt toe: "Onze vijf populairste kanalen, zoals deze door jou worden bekeken, zijn volledig vrij van 15 december tot 14 januari. Dat zijn BBC1, BBC2, ITV1, Channel 4 en BBC News."

Ideaal, omdat het betekent dat je niet langer gebonden hoeft te zijn Oliver! en Het geluid van muziek (voor de negentiende Kerstmis achter elkaar) bij de schoonfamilie.

Linux en Mac vriendelijk ook

De Zattoo-client is beschikbaar voor XP, Vista, OS X en Linux en biedt 30 Britse kanalen en een selectie van zenders uit Europa, The Poker Channel en Al Jazeera.

De inhoud is live en met de nieuwe en verbeterde beeldkwaliteit is het echt de moeite waard om te downloaden als je een paar minuten vrij hebt.