De kloppen blijven maar komen voor Lord Sugar's internet-tv-service YouView, die nu wordt aangeklaagd omdat hij een naam heeft die te veel lijkt op een bestaand merk.

De uitdaging komt van Total Ltd, een bedrijf dat het handelsmerk op Your View bezit op een redelijk vergelijkbaar product.

Eerder deze maand oordeelde het Hooggerechtshof YouView in zijn hoger beroep op het handelsmerk en spoorde Total aan tot vervolging voor het bedrijf..

Geld praat

Total wil dat YouView de naam verandert, wat rampzalig kan zijn voor het feit dat het merk heeft gepompt wie weet hoeveel geld marketing oplevert bij de lancering.

Dat was nadat het zijn lieve tijd lancering in de eerste plaats kostte, onderbroken door personeelsveranderingen en technologische tegenslagen.

Het is niet duidelijk of Total YouView zou accepteren, gewoon betalen om de naam ervan te licentiëren, of dat het walgt om te rusten tot Sugar en co met een geschikt nieuw sobriquet komen..

Voor YouView heeft het een verklaring afgegeven nadat het de aantrekkingskracht verliest door te zeggen dat het "niet van plan is zijn naam te veranderen" en toen we vandaag met het bedrijf spraken, herhaalde de woordvoerder dat standpunt - maar als het pak van Total succesvol is, heeft het misschien niet een keuze.