Lord Alan Sugar heeft de vermoedelijke lanceringsdatum van mei van YouView afgeremd, omdat hij denkt dat de service nog niet goed genoeg is.

Dus zegt een 'senior bron' tegen The Sunday Telegraph, Hoe dan ook, eraan toevoegend dat hoewel een paar kleine testkringen de site hebben gezien zoals die is, de kunstenaar die voorheen bekend stond als Suralun niet graag aan iemand anders wil laten zien.

De laatste keer dat we het project hoorden, was het op weg naar een 'lent' lanceringsdatum, met sprekers op de Digital Television Group Summit die 14 mei onthulde als go-time.

Maar het ziet er nu minder waarschijnlijk naar uit dat we YouView hit set-top boxes in slechts twee weken zullen zien.

Non-shocker

Als dat het geval is, is het niet de eerste geplande lanceringsdatum die YouView gemist heeft - het was oorspronkelijk de bedoeling om in 2010 te lanceren, waardoor gratis inhaalprogramma's van de BBC, ITV en Channel 4 naar je web-verbonden apparaten worden gebracht.

Net als Netflix, Lovefilm, Apple TV, Xbox Live en Sky Go, om nog maar te zwijgen van de gratis, gratis on-demand services van de kanalen, zoals iPlayer, 4OD en ITV Player. De klok tikt, YouView ...

Van The Telegraph via Gizmodo UK