YouTube VR is waarschijnlijk een van de meer populaire gratis VR-services, terwijl gebruikers van Daydream View, HTC Vive en PlayStation VR er al een tijdje van hebben kunnen genieten, tot nu toe zijn eigenaars van de Gear VR-headset van Samsung weggelaten. Maar dat is nu allemaal veranderd.

YouTube heeft aangekondigd dat de VR-app nu beschikbaar is voor de Gear VR en dat je deze vanaf de Oculus Store vanaf deze week kunt downloaden.

Het is een zet die ervoor moet zorgen dat de Gear VR concurrerend blijft met de Daydream-weergave, maar naast enkele updates van YouTube VR is het mogelijk om toegang te krijgen tot het platform waarop u zich bevindt.

Kijk samen

Deze omvatten de mogelijkheid om video's te bekijken en te bespreken met andere YouTube-VR-gebruikers in een gemeenschappelijke, virtuele ruimte.

Nieuwe, exclusieve VR-content is ook onderweg naar YouTube VR, zoals backstage-video's, een kijkje achter de schermen bij de levens van verschillende muzikanten, een dag in het leven van internationale vrouwelijke leiders en een actievolle race naar ontsnappen aan een digitale wereld. Al deze inhoud zou de komende maanden moeten aankomen.

  • De Oculus Go is een andere VR-optie

Via Phone Arena