We wisten allemaal dat deze dag zou komen.

YouTube heeft YouTube TV aangekondigd - een nieuwe tv-streamingdienst waarmee klanten live televisie vanuit grote netwerken kunnen streamen voor $ 35 (ongeveer £ 30 / AU $ 45) per maand zonder enige andere verplichting.

Zelf beschreven als "live tv ontworpen voor de YouTube-generatie", biedt YouTube TV toegang tot meer dan 40 kanalen, variërend van NBC tot E! bij FOX Sports. De integratie van sportnetwerken is vooral intrigerend, gezien hun gebruikelijke terughoudendheid om services te streamen zonder een kabelabonnement.

YouTube zegt dat de live tv-service niet alleen grote sportkanalen zal hebben, zoals ESPN, maar ook regionale aanbiedingen van Fox Sports en Comcast SportsNet en zelfs sport en nieuws uit het lokale station in uw omgeving..

Hoewel YouTube een grote naam is die in de tv-streaminggame springt, is het niet de enige die streed om kabelsnijders te maken.

YouTube TV komt ook overeen met de prijs voor de DirecTV Now-service van AT & T, die ongeveer 60+ kanalen streamt vanaf $ 35 per maand.

Diensten zoals Sling TV en Sony's PlayStation Vue verlenen ook live-tv via internet en net als DirecTV Now, met verschillende pakketten die zijn geprijsd op basis van het aantal kanalen dat u wilt. Het lijkt er daarentegen op dat YouTube TV met slechts één laag begint.

Het zwembad zou nog drukker kunnen worden in de tijd, net als andere grote streaming sites zoals Hulu en Amazon die interesse tonen in het live tv-spel..

Kabel-tv, YouTube-functies

(Afbeelding: © YouTube)

YouTube TV maakt gebruik van zijn internet-stamboom en is ook van plan om een ​​DVR met onbeperkte opslagruimte aan zijn abonnees aan te bieden met een opslagtijd van maximaal negen maanden.

De service biedt ook ruimte aan zes persoonlijke accounts op een enkel abonnement, waardoor elk lid van het huishouden zijn eigen persoonlijke DVR en aanbevolen inhoud kan hebben.

Gebruikers hebben ook toegang tot hun shows en vooraf opgenomen inhoud via telefoons, tablets en tv's die zijn verbonden met een Google Chromecast of hebben al ingebouwde Chromecast-functies. Maximaal drie verschillende streams kunnen op een bepaald moment op één account actief zijn.

Als een bonus ontvangen YouTube-abonnees ook YouTube Red Originals met hun abonnement - waardoor ze shows kunnen bekijken die formeel exclusief zijn voor leden van de premium YouTube Red-service van de videosite.

YouTube TV is momenteel gepland om exclusief te zijn voor Amerikaanse kijkers, beginnend met grotere markten binnenkort en met de tijd groter. U kunt de officiële site van de service bezoeken om u aan te melden voor een melding, mocht YouTube TV beschikbaar zijn in uw stad.

We hebben Google gevraagd naar zijn plannen om de beschikbaarheid voor YouTube TV uit te breiden en zullen dit verhaal bijwerken naarmate de details zich ontwikkelen.

  • YouTube maakt ook een einde aan de 30 seconden durende niet-wegneembare advertentie

De beste Chromecast Ultra-deals van vandaag

?£ 69View£ 69View£ 69View£ 69 Weergeven Meer deals weergevenWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen