YouTube liet deze week zijn allereerste langspeelfilm op zijn Screening Room-kanaal zien.

De prinses van Nebraska, geregisseerd door Wayne Wang, in première vrijdag 20 oktober. Tot nu toe heeft de film ongeveer 160.000 views gehad. Helaas is de video vanwege rommelige auteursrechtwetten niet beschikbaar in het VK.

The Screening Room is een gedeelte van YouTube dat in juni is gelanceerd en de indrukwekkende belofte heeft van 'het verbinden van films en doelgroepen in' s werelds grootste theater '.

Om het die bioscoopervaring te geven, is er een fluwelen gordijn dat de films die worden gescreend framed en de video's worden getoond met een verbeterde kwaliteit dan wat beschikbaar is op de hoofdwebsite.

Nieuwe functies

YouTube heeft verschillende videofuncties toegevoegd aan zijn site om kijkers te verleiden om iets langer door te brengen dan de zes seconden die nodig zijn om de video te bekijken. Dramatische aardeekhoorn.

Voor langere video's is er nu een zelfverklarende Lights Off-toepassing en Theaterweergave, met die naturel-fluwelen gordijnen, zodat je video's net dat beetje comfortabeler zijn.