YouTube heeft vernieuwde professioneel geproduceerde kanaalpagina's geïmplementeerd om de introductie van premium content op de videosite te stimuleren.

De videogigant van Google is erop gebrand zijn enorme marktaandeel te behouden en de uitrol van een nieuw kanaalontwerp is de sleutel tot zijn onmiddellijke toekomstplannen voor het uitnodigen van professioneel gemaakte inhoud en een thuis voor premium content - in tegenstelling tot grappige clips van katten.

KinCommunity is gemarkeerd als een van de huidige producten die de nieuwe look hebben overhandigd, die naar verwachting nieuwe contentproducenten zal opleveren naast een nieuwe omzet op voorhand deal.

Kwaliteit

Voor consumenten zou dit moeten betekenen dat video van meer kwaliteit beschikbaar is met een YouTube-team om de nieuwe inhoud te promoten.

Zoals TechRadar al heeft gemeld, is dit een project om 100 originele inhoudskanalen toe te voegen die inhoud van grote namen zoals Jay-Z, Tony Hawk bevatten, en bestaande aanbiedingen van TED en de Wall Street Journal op te voeren..

De kanalen weerspiegelen een groot deel van het herontwerpwerk dat recentelijk op YouTube is uitgerold - omdat de site lijkt over te schakelen naar een geheel nieuw niveau in een steeds meer IP-gestuurde televisiemarkt wereldwijd.

Via WSJ