YouTube is begonnen gebruikers te pushen om reacties en video's onder hun echte naam te plaatsen in plaats van gekke internetmonickers.

Hoewel de optie om je YouTube- en Google+-accounts te linken al sinds juni rondwaart, moedigt de videosite de omschakeling nu actief aan met pop-ups met aanwijzingen..

Is dit geheime wapen van Google in de oorlog op YouTube commentaar trolling? Alom beschouwd als de plek waar moraliteit en zeden sterven, is het commentaargedeelte van elke YouTube-video een angstige plek om te betreden, vooral als je een vrouw, man, levend of dood bent. Vrijwel alleen katten zijn veilig.

Het gaat een beetje meer duren dan dit, Google

Terwijl het gebruik van een echte naam in plaats van zich te verschuilen achter een anoniem pseudoniem, kunnen sommige commentatoren nadenken, er zijn vraagtekens over hoeveel mensen ervoor kiezen om hun accounts op deze manier te koppelen.

Er was relatief veel opschudding toen Google+ werd gelanceerd zonder de optie om jezelf te classificeren onder niet-je-echte naam, hoewel Google uiteindelijk wel degelijk toe deed.

Het is echter niet een vereiste dat alle gebruikers de wijziging wel maken; als u dit niet wilt, vraagt ​​Google waarom u geen redenen wilt geven zoals "Mijn kanaal is voor persoonlijk gebruik, maar ik kan mijn echte naam niet gebruiken".

Via Reddit