YouTube staat op het punt enkele nuttige nieuwe hulpmiddelen voor inhoudmakers te introduceren, maar wil eerst wat feedback hierover.

Matt Glotzbach, de Creator Product Management-manager van de videodeelsite, introduceerde de nieuwe functies, inclusief een app die specifiek is gemaakt voor degenen die content produceren, in een video die is gepost op YouTube's blog over videomakers.

De app bevat tools die belangrijk zijn voor videomakers en zijn niet beschikbaar in de standaard YouTube-app, zoals functies voor kanaalbeheer.

Inkomende zijn ook een functie waarmee fans rechtstreeks geld kunnen geven aan YouTube-videomakers, een waarmee gebruikers ondertitels en ondertiteling in meer dan 60 talen kunnen crowdsourcen..

Wat is 'miauw' in het Mandarijn?

In de blogpost staat dat YouTube de komende maanden meer over deze aankomende functies zal onthullen.

Het bedrijf probeert blijkbaar transparanter te zijn over functies die het wil toevoegen.

"We willen u de functies en producten laten zien die we van tevoren bouwen, zodat u ons kunt vertellen of we op de goede weg zijn of dat we ons wat moeten aanpassen", zegt Glotzbach in de video..

En ze maken geen grapje over de feedback - het blogbericht moedigt gebruikers aan om wat te bieden op Google+ of Twitter.

  • Dit is TechRadar's kijk op Google Glass