De Xbox One-app van YouTube heeft niet de meest intuïtieve interface, maar dat verandert vandaag terwijl Google begint met het vernieuwen van de YouTube TV-ervaring over de hele linie.

De Xbox One YouTube-app is de eerste die wordt geüpdatet, met een nieuwe interface die hem meer op YouTube en op andere platforms, inclusief internet en mobiel, brengt.

De nieuwe YouTube-app-update maakt het ook gemakkelijker om aanbevolen video's te vinden, kanalen waarop je bent geabonneerd en afspeellijsten die je hebt opgeslagen.

Deze video's worden weergegeven in een nieuw gedeelte op de startpagina van de YouTube-app met het label 'wat je wilt bekijken'.

Makkelijker is beter

De video hierboven legt de veranderingen vast.

De update arriveert als eerste op Xbox One en zal in de komende weken worden uitgerold naar andere streamingapparaten, beloofde Google in een blogpost.

"Een Epic Rap Battle of History ziet er nog epischer uit op het grote scherm, maar het vinden van het gevecht dat je op je tv wilt, kan meer tijd kosten dan dat Wallace nodig had om de slag om Washington te maken vanwege alle klikken om je heen," de post leest.

Dat kan ik niet tegenspreken.

  • Top 5 beste YouTube-converters