Bijwerken: In het onderstaande artikel hebben we erop gewezen dat de nieuwe app HDR niet ondersteunt, maar een vertegenwoordiger van Team Xbox contact met ons heeft laten weten dat "HDR-ondersteuning binnenkort beschikbaar is".
Bovendien zei de woordvoerder dat "het team werkt aan 4K YouTube- en HDR-ondersteuning voor Xbox One S" naast de Xbox One X. Er is geen tijdlijn gegeven, maar ons werd verteld dat Microsoft "binnenkort meer te delen zou hebben. "

We houden u op de hoogte als er updates over de situatie beschikbaar komen.

Oorspronkelijk artikel hieronder ...
De mogelijkheid om media te spelen in 4K is een van de grootste pluspunten van zowel de Xbox One X als de Xbox One S, maar tot nu toe kon je die functie niet gebruiken met YouTube op de apparaten zonder toevlucht te nemen tot derde -party-apps zoals myTube.

Dat verandert vandaag met de lancering van een nieuwe, aparte YouTube-app voor beide consoles waarmee je YouTube-video's kunt bekijken in zowel een glorieuze 4K-resolutie als met 60 frames per seconde. Merkwaardig genoeg laat de app je echter geen video's bekijken in HDR. Je wint wat je verliest wat.

Het is om een ​​of andere reden een geheel andere app dan de standaard app, maar behalve dat lijkt het volledig hetzelfde te werken. De app is nog niet in de eigenlijke Xbox-winkel te zien, maar je kunt deze via de link hierboven downloaden via de Windows Store.

Google lijkt de Xbox-eenheden de laatste tijd speciale aandacht te geven, aangezien onlangs ook de nieuwe YouTube TV-apps voor de apparaten zijn gelanceerd.

  • Nu opslaan: Uitstekende Xbox One-bundeldeals zijn nu beschikbaar