YouTube-reacties zijn ingesteld voor een revisie volgens Google, omdat het de controle probeert te herstellen van de morele woestenij van internet.

De onthulling kwam tijdens een YouTube-sessie op Google I / O 2012, waar verkopers erkenden dat het debiele, beledigende en grammaticaal twijfelachtige commentaar dat troling op de site voor het delen van video's is een behoorlijk groot probleem is.

Meer informatie: beoordeling van Google Apps for Work (G Suite) 2018

Toen hem om advies werd gevraagd over het verwerken van "negatieve" opmerkingen, gaf YouTube-baas van product Dror Shimshowitz toe dat "opmerkingen een beetje het Wilde Westen van video zijn".

So-socialiseren

Hoewel je reacties kunt uitschakelen als je dat wilt, vindt Google dat idee niet echt leuk, omdat YouTube draait om community en sociaal en al die jazz.

Hij voegde eraan toe: "We werken aan enkele verbeteringen aan het reactiesysteem, dus hopelijk hebben we daar de komende maanden een update over."

Helaas heeft Shimshowitz zich opgesloten toen hij verder werd ondervraagd over de aankomende wijzigingen en Google keerde terug naar de standaard 'We werken aan het verbeteren van reacties en we werken aan het verbeteren van alle delen van de site', een allesomvattende verklaring, dus dat is zoals zoveel als we op dit moment weten.

Het verwijderen van de mantel van anonimiteit van commentatoren zou een manier kunnen zijn om hen te beschimpen om hun onevenredig boze vallen te sluiten - in welk geval, hoeveel wil je gokken dat Google+ ergens langs de lijn betrokken raakt?

Wat het plan ook is, iedereen die ooit een video op YouTube heeft geplaatst, zal het ongetwijfeld eens zijn dat het tijd wordt dat Google zijn 'haters gonna hate'-houding opneemt tegen de pestkoppen en dweepzielen die op YouTube ronddwalen..

Maar in de tussentijd, bedankt hater.

Via Wired