De pogingen van Google om het gruwelijke riool op te ruimen dat de YouTube-commentaartroep is door Google+ te integreren, zijn blijkbaar niet goed verlopen met de mede-oprichter van de deelsite Jawed Karim.

Karim, die verantwoordelijk was voor de allereerste video die werd geüpload naar de site 'Ik in de dierentuin' die in 2006 werd gepost, is geen fan van de vereiste voor een Google+ account om commentaar te geven, die deze week is uitgerold.

"Waarom f *** heb ik een Google+ account nodig om commentaar te geven op een video ?," schreef hij vrijdag op zijn eigen YouTube-kanaal.

Het is nog niet bevestigd dat Karim verantwoordelijk was voor de opmerking, een account hacking is een mogelijkheid, maar op het eerste gezicht is de founding father niet blij met de nieuwe richting van de site.

Haters moet haten (met een G + -account)

De nieuwe aanpak van Google bestelt opmerkingen op basis van hoe relatief ze zijn voor de gebruiker, in plaats van chronologisch.

Hij hoopt dat sommige van de onsmakelijke elementen van de commentaarcommunity zullen worden geëlimineerd door de noodzaak om een ​​Google+ account te hebben gekoppeld, wat gebruikers aanmoedigt om hun echte naam weer te geven.

Wat vind je van het nieuwe reactiesysteem op YouTube / Google+? Laat ons je mening weten in de comments hieronder.

  • Visie 2020: de toekomst van Google Glass uitgelegd

Via het volgende web