YouTube viert na 10 miljoen mensen Facebook Vond de online videogigant leuk, met de service van Google die fans bedankt voor het populairder maken dan Ronaldo en zelfs 'muziek'.

Facebook Like is een grote hit geweest met fans van het sociale netwerk, die recent de 500 miljoen gebruikersmark hebben bereikt.

Eén op de 50 Facebook-abonnees heeft kennelijk de tijd genomen om hun voorkeur voor YouTube te erkennen, tot grote vreugde van Community Manager Mia Quagliarelly.

"Vandaag heeft onze Facebook-pagina een belangrijke mijlpaal bereikt: meer dan 10 miljoen van jullie hebben op die" vind ik leuk "-knop geklikt, waardoor we populairder zijn dan Cristiano Ronaldo en - whoa - muziek ?!" blogde Quagliarelly.

Bezienswaardigheden instellen

YouTube is echter niet het meest geliefde op Facebook, maar Quagliarelly heeft de aandacht gevestigd op degenen die voor hen liggen.

"Nu, dat is best wel gaaf, maar eerlijk gezegd zullen we niet rusten voordat we die vampieren verslaan, vegen door de Prez en Lady Gaga omverwerpen."

YouTube-medewerkers hebben zelfs een snelle video gemaakt waarmee Facebook-gebruikers hun eigen speciale merk 'Like' hebben gekregen.