YouTube heeft maandag een nieuwe app uitgebracht voor iOS-apparaten waarmee gebruikers video's met hun iPhones en iPod touch gemakkelijker kunnen maken en uploaden.

De YouTube Capture-app biedt gebruikers de mogelijkheid om alle video's die ze tegelijkertijd op Google+, Facebook en YouTube hebben gemaakt, te uploaden.

Er zijn ook bewerkingshulpmiddelen opgenomen, zoals de mogelijkheid om een ​​soundtrack toe te voegen, kleurcorrecties uit te voeren of de video te stabiliseren vanuit de app.

Bovenal is YouTube Capture gebouwd op gebruiksgemak, waardoor iedereen die een video maakt de mogelijkheid heeft om alles te maken en te uploaden binnen slechts een paar schermtaps.

Point-and-shoot is geëvolueerd

Bestandsbeheer is gemakkelijk gemaakt met YouTube Capture, omdat alles wat je maakt automatisch wordt geüpload naar YouTube.

Van daaruit kunt u beslissen of u de video op sociale netwerken wilt delen of gewoon wilt laten zien aan degenen die zich het dichtst bij u bevinden.

Met de uitbreidingshulpmiddelen die beschikbaar zijn in de app zelf, is het hebben van een vaste hand of kennis van verlichting niet nodig, omdat deze problemen kunnen worden aangepakt als het fotograferen is voltooid.

Zelfs wanneer de video is voltooid, kunnen eventuele aanvullende correcties ongedaan worden gemaakt en kun je deze aanpassingen ook toevoegen aan de video's die al in je filmrol staan.

YouTube Capture is momenteel alleen beschikbaar op iTunes, maar een Android-versie is ook in de maak.

Bekijk deze video Leg hieronder vast:

YouTube: http://www.youtube.com/embed/l0sOzdXce6o