De Android-app van YouTube heeft deze week een belangrijke make-over ondergaan, waarbij Google een hele reeks nieuwe wijzigingen in de service aanbood.

De update markeert ook een belangrijke wijziging voor de toepassing, omdat deze nu beschikbaar is op de Android Market en niet alleen wordt gebundeld met apparaten.

Lees meer: ​​VPN privé

Google heeft aangekondigd dat de app vanaf de grond af is gebouwd en naar verluidt de desktopervaring van YouTube weerspiegelt.

Ontbundelde release

"Na onze beroemde mantra 'vroeg starten, vaak herhalen', hebben we eerst een vroege versie van de ontbundelde app een paar weken geleden uitgebracht, feedback van gebruikers verzameld en de belangrijkste gebruikersaanvragen behandeld in versie 2.1," zei Google op zijn blog.

De app werkt alleen voor Android 2.2 en hoger en is vooraf geïnstalleerd op de Nexus S.

De nieuwe functies van de app staan ​​hieronder:

  • Weergave op de pagina: u kunt de videobeschrijving lezen, bladeren door verwante, beoordeel of markeer video's zonder het afspelen van video te onderbreken.
  • Opmerkingen plaatsen: je kunt een reactie plaatsen terwijl de video wordt afgespeeld
  • Abonnement updates: Eenvoudiger om toegang te krijgen tot nieuwe video's van uw abonnementen.
  • Nieuwe gebruikersinterface op volledig scherm: Om de modus Volledig scherm te openen, hoeft u alleen maar de telefoon te draaien.