YouTube van Google heeft een eenvoudig videobewerkingsysteem aan zijn service toegevoegd, waardoor gebruikers meerdere video's kunnen combineren.

De nieuwe YouTube-editor is een eenvoudige videobewerkingsfunctie waarmee u uw videobeelden kunt knippen en bijsnijden en combineren voordat u deze naar de site uploadt.

Met een opmerking van TechRadar zei een rep van Google tegen ons: "We hebben gewerkt aan een eenvoudige video-editor die iedereen kan gebruiken. Ons doel is om het zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor de gemeenschap. Blijf op de hoogte voor meer informatie."

Consumeren, maken, delen

Cloud computing gaat niet alleen over het 'consumeren' van content, maar ook over het maken ervan, iets wat de nieuwe YouTube-editor heel duidelijk weergeeft.

Als u de YouTube-editor wilt gebruiken, sleept u uw video naar de filmstrip onder aan het scherm en knipt u het begin en het einde van de video naar wens af met het idioot-schaarpictogram.

U kunt dan een voorbeeld van een versie van uw video met een lage resolutie bekijken voordat u ervoor kiest om deze in uw lokale verzameling op te slaan of niet. Het hele proces is ongelooflijk snel en gemakkelijk en snel.

Via onofficieel Google-besturingssysteem blog.

  • Bekijk ook de beste videobewerkingssoftware