Het enige constante in het leven is verandering. Ik weet zeker dat de Franse schrijver François de la Rochefoucauld zei dat hij het niet over de Xbox One had, maar verrassend genoeg geldt hetzelfde hier ook.

De Xbox One, die nooit een maandelijkse update hoeft te missen, begint deze week met een voorjaarsschoonmaak die het uiterlijk van het startscherm verandert. Een volledige lijst van deze veranderingen is te vinden op het blog van Major Nelson, maar we zullen je een reis besparen door enkele van de meest opmerkelijke veranderingen onderaan op te noemen.

Er zijn twee kleine wijzigingen in het profiel en activiteitenfeedschermen waarmee je sneller naar de uitzendingen van vrienden kunt springen met de nieuwe 'join broadcast'-knop en markeer je favoriete nieuwe prestatie met de optie' paaltjes 'in activiteitenfeed.

De belangrijkste updates die rechtstreeks van invloed zijn op hoe u het startscherm daadwerkelijk ziet en functioneren, zijn echter de updates die naar de LFG of de Groep op zoek zijn. Vanaf nu kun je in plaats van oude nummers in je groep te laten, relevante statistieken zien - zoals de verhouding doden / doden in first-person shooters, plus andere statistieken zoals rang of score.

Naast het filteren van potentiële teamgenoten op basis van hun statistieken, kun je ze ook filteren op de prestaties die ze najagen met behulp van het nieuwe tagingsysteem.

Ten slotte kun je eerdere LFG-berichten zien die je hebt gemaakt, waaraan je hebt deelgenomen of interesse hebt getoond, en deze kunt kopiëren om nieuwe berichten te maken - een handige tijdbesparende functie als je vanavond op dezelfde prestatie jaagt als je gisteravond was.

Deze veranderingen zijn kleine voetnoten op de groeiende lijst met functies van de Xbox One, maar toch zullen ze worden gewaardeerd door een aantal doelgerichte spelers..

  • Je moet nieuwe games spelen, dit zijn de beste Xbox One-games die er zijn