Samsung heeft zich dit jaar misschien gericht op het onthullen van zijn opvouwbare telefoon op de Samsung Developer Conference, maar het bedrijf heeft ook bevestigd dat het van plan is om inkepingen op toekomstige handsets op te nemen.

Het bedrijf benadrukte een aantal ingrijpende ontwerpen waarmee het experimenteert en kan beslissen om nieuwe handsets op te nemen. Samsung heeft nog geen inkeping op een smartphone, terwijl de meeste van zijn concurrenten met het idee hebben geëxperimenteerd.

Op het podium zagen we diagrammen voor wat Samsung de Infinity-U, Infinity-V, Infinity-O en de Nieuwe Infinity noemt.

Van O tot V

De Infinity-U lijkt een relatief traditioneel kerfontwerp te zijn, terwijl de Infinity-V een uitsparing is in de vorm van een V, maar eruit ziet als een maat van de Infinity-U.

De meer experimentele keuze is de Infinity-O, een cirkelvormige uitsparing aan de linkerkant van het scherm. Dit ontwerp roept de vraag op hoe app-ontwikkelaars van derden zo'n ontwerp met een andere inkeping ondersteunen.

De nieuwe Infinity-optie bevat helemaal geen snufje, en dat is misschien wat we hebben gezien voor de Samsung Galaxy S10..

Een aantal verschillende geruchten beweren dat Samsung een manier heeft gevonden om de aan de voorzijde gerichte selfie-camera onder het scherm te plaatsen, zodat deze een telefoon zonder een uitsparing aan de bovenkant kan maken en toch een volledig scherm heeft.

Samsung heeft geen van de telefoons onthuld waarop deze inkervingen zouden worden gebruikt, maar het bevestigde wel dat deze zijn gemaakt om in de nabije toekomst op aankomende telefoons te worden gebruikt. Dat kan betekenen dat we apparaten van Samsung in 2019 zullen zien met verschillende ontwerpen.

  • Alles wat u moet weten over de opvouwbare telefoon van Samsung

Via GSMArena, mobiele siroop