Je hebt je huis uitgerust met veel prijzige slimme technologie van topklasse, maar wat een slimme oplichter ervan weerhoudt om binnen te komen en je verbonden waren in de war te brengen?

Op CES 2018 probeert de traditionele sluisfabrikant Yale opnieuw zijn handen te richten op slim gefocuste apparatuur, dit keer in samenwerking met slimme huisveteranen. Nest voor het Nest x Yale-slot.

Met een deadbolt op het aanraakscherm sluit het aan op een hele reeks slimme ecosysteemapparaten van Nest, waardoor u veel meer mogelijkheden heeft om uw huis te beveiligen dan met een old-school-slot en sleutel.

Flexibele beveiliging

Om te beginnen kan de pincode die is vergrendeld, Nest x Yale, maar liefst 250 pincodes toegewezen krijgen en ook deze kunnen verschillende tijden van de dag toegewezen krijgen. Dus, als je kinderen thuis laat komen in de middag, en een schoonmaakster komt om 17 uur, kun je ze elke afzonderlijke code geven die alleen werkt binnen bepaalde tijdframes, een extra beveiligingslaag toevoegen aan je huis.

Het slot kan ook worden gekoppeld aan het Nest Secure-alarm, de beveiligingsprotocollen worden gedeactiveerd bij legitieme ontgrendeling en de aankomende Nest Hello-videodeurbel, waardoor je de deur kunt ontgrendelen als je een bekend gezicht ziet op de bijbehorende videofeed.

"Bank-level" -coderingstechnologie beschermt het slot tegen hackaanvallen, terwijl het slot nog steeds kan worden geopend, zelfs als de batterij leeg is voordat u de kans krijgt om de code in te voeren - een 9 volt-batterij kan in de bodem worden gestoken om de vergrendel als de voeding of Wi-Fi uitschakelt.

Als je opgeeft voor pre-order in februari, verwacht je dat de Nest x Yale in maart begint met verzenden. De prijzen zijn nog niet bekend.

  • Beste bewakingscamera: houd uw huis in de gaten vanaf uw smartphone