Android Wear is zojuist gelanceerd op iOS, wat betekent dat je bepaalde Android Wear-smartwatches kunt aansluiten op de iPhone, zodat deze net zo werkt als op een Android-apparaat.

Op dit moment is het beperkt tot de LG Watch Urbane, waarbij de Huawei Watch en ASUS ZenWatch 2 compatibel zijn wanneer ze worden gelanceerd - maar dat weerhoudt ons er niet van te experimenteren.

We besloten de Moto 360 uit te proberen met een iPhone 6, hoewel ons expliciet werd verteld dat het niet compatibel is. Blijkt, het werkt echt - je kunt je Moto 360 verbinden met iOS, maar de functionaliteit is beperkt tot het punt dat we het niet zouden aanraden om het te doen.

Spelen met vuur

Er zijn geen kaarten, u kunt geen oproepen beantwoorden en u kunt ook geen berichten beantwoorden. Alles wat u echt wilt dat een Android Wear-horloge kan doen, werkt niet.

Het lijkt ook een enorme batterijontlading te zijn, en veel meer dan normaal weg te eten in ons leven op het apparaat. Als je je smartwatch nog steeds wilt uitproberen met de iPhone, kun je hier lezen hoe je het moet doen.

We zouden het echter niet aanraden tenzij je een LG Watch Urbane hebt - dat is het enige horloge waar je enige goede functionaliteit mee zult krijgen.

  • Onze LG Watch Urbane review