Als je een Moto 360-smartwatch hebt, dan heeft Motorola wat traktaties voor je in petto, want het begint zijn officiële Android 5.1.1-update uit te rollen vanaf vandaag.

Na een korte vertraging vanwege prestatieproblemen, is de update nu klaar om te worden geïnstalleerd en zou deze de komende dagen beschikbaar moeten zijn voor Moto 360-bezitters..

Een van de nieuwe functies in de update is de mogelijkheid om het horloge aan te sluiten op Wi-Fi, wat betekent dat je niet langer via Bluetooth op je smartphone hoeft te worden aangesloten om de Moto 360 te laten werken.

Flick van de pols

De nieuwe update ondersteunt ook een nieuw bereik aan gebaren, zodat je met je pols kunt 'bewegen' om tussen kaarten, meldingen en informatie te scrollen zonder het scherm aan te raken.

Je kunt nu op het scherm van de Moto 360 tekenen om emoji's te maken en als je altijd in het Moto 360-scherm tuurt, kun je je gezichtsvermogen besparen door de lettergrootte te wijzigen.

Om de release van de update te markeren, heeft Motorola ook de onderstaande video vrijgegeven, waarin wordt uitgelegd wat er nieuw is Android 5.1.1.

Als je met deze nieuwe functies hebt overwogen om de Moto 360 te kopen, hebben we goed nieuws, want het is nu goedkoper dan ooit om er een op te pikken.

  • De Moto 360 2 komt sneller dan verwacht

Via Phone Arena