Enkele uren na de release van de iPhone 7 heeft iemand al zijn best gedaan om het met messen en brute kracht te vernietigen - maar het beste is dat de marteling van de technologie is geüpload voor YouTube, zodat iedereen het kan zien.

YouTube-kanaal JerryRigEverything heeft de duurzaamheidstest van de nieuwe iPhone 7 onthuld, waarbij het erin slaagt de telefoon met brute kracht te buigen.

Het goede nieuws is dat de iPhone 7 niet zo gemakkelijk lijkt te buigen als op de iPhone 6 - die te maken kreeg met de controverse van de bendgate - maar als je je telefoon wilt buigen, kun je.

Dat is waarschijnlijk geen probleem voor je - je zult nooit proberen je telefoon te buigen zoals de presentator in deze video doet.

Krassen

Wat betreft krabben hield de iPhone 7 goed stand tegen de toetsen. Dus het zou goed in je zak moeten blijven dankzij het anodisatieproces.

Krassen op de telefoon met een gereedschapsmes heeft de video weliswaar flink beschadigd, maar nogmaals, het is niet iets dat je thuis gaat doen.

Het YouTube-kanaal beweert ook dat er geen afdekking van een saffierglas op de iPhone 7-camera aan de achterzijde zit, hoewel Apple opmerkt dat het een exemplaar bevat in de spec-lijst op zijn website..

Een gewoon scheermesje beschadigt de lens in de test niet, maar een andere knop die door het kanaal wordt gebruikt, mag een saffierglas niet beschadigen zoals in de video.

Misschien is de afdekking van de saffierlens van Apple op de iPhone 7 niet goed of is de bewering van JerryRigEverything onjuist - zorg er alleen voor dat je op je cameralens let als je een iPhone 7 koopt.

  • Bekijk de onderstaande video om te zien hoe de iPhone 7 stand houdt