Je batterij of batterij kan eindelijk de hele dag mee en ook het grootste deel van morgen, dankzij het debuut van de gloednieuwe Mophie Juice Pack Air.

Dit is de nieuwste batterijbehuizing van Mophie en hij knoopt een 2,525 mAh-batterij vast aan de nieuwste iPhone van Apple terwijl hij tegelijkertijd wordt beschermd. Het beschikt over rubberen steunkussens en verhoogde hoeken.

Het beste van alles is dat je deze Mophie niet hoeft af te zetten om hem op te laden of zelfs met een draad rond te strompelen. Het is compatibel met Qi en andere populaire draadloze laadsystemen, volgens Mophie.

Draadloos opladen is populair op sommige Android-telefoons, maar we moeten dit nog steeds out-of-the-box op een iPhone zien. Het gerucht gaat dat Apple de functie plant voor de .

Totale gesprekstijd bijna verdubbeld

De totale spreektijd is bijna verdubbeld op de iPhone 7 met een Mophie Juice Pack Air. Levensduur van de batterij springt van 14 uur tot 27 uur.

Het wordt geleverd in vijf verschillende kleuren

De iPhone 7 Plus heeft een meer bescheiden, maar nog steeds zinvolle winst, van 21 uur tot 33 uur. Dankzij de kleinere batterijcapaciteit van 2.420 mAh blijft de behuizing in één hand slank en hanteerbaar.

Ja, beide gevallen voegen massa toe aan de iPhone 7, maar dit is technisch gezien het meest compacte juice pack van Mophie ooit. En het komt in vijf kleuren om je af te leiden: zwart, rood, goud, rose goud en marine.

Elke Juice Pack-luchtmaat is ook uitgerust met wat Mophie Priority + -lading noemt voor doorvoer en synchronisatie. Het is handig om de telefoon eerst op te laden en daarna het juice pack.

Technisch gezien de tweede iPhone 7 Mophie

Geloof het of niet, er is nog geen iPhone 7 en iPhone 7 Plus Mophie batterijbehuizing voor vandaag, maar Mophie heeft in september een modulair hoessysteem gelanceerd.

De vorige 'modulaire' zaak van de iPhone 7 Mophie

De Mophie Hold Force, zoals hij wordt genoemd, koppelt een duidelijke basishoes en een magnetische achterkant met een van de drie accessoires: een portefeuille voor een identiteitskaart, een wrap-around folio of een Powerstation Plus Mini-batterij.

Hoe interessant dit modulaire schema ook was, de Powerstation Plus Mini-batterij viel nogal gemakkelijk weg. Apple veranderde de plaatsing van de camera, dus de en Mophie werkten hier ook niet. Tot op de dag van vandaag was er geen echte oplossing voor een Mophie-batterij.

Krachtige gebruikers en frequente reizigers gaan de meeste waarde zien van de nieuwe Juice Pack Air, die $ 99,95 (ongeveer £ 78, AU $ 134) kost via de officiële website van Mophie vanaf vandaag.

TechRadar laat later deze week een Mophie Juice Pack Air in handen nemen om het opladen van het draadloze netwerk te testen en of het onze Jet Black iPhone 7 Plus krast.